فال شب یلدا

کاربرد هشتگ آقای_منفرد_جواد

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین فوران کردن من هیچ، دماوند هم آه روبه‌روی تو بعید است تحمل بکند #آقای_منفرد_جواد حال دلتون خوب... برای دل‌های همدیگه دعا کنیم... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین تو رسیدی که یکی شاعری‌اش گل بکند چشمه‌ای خشک از این معجزه قل‌قل بکند #آقای_منفرد_جواد می‌دونید چقدر دوستتون دارم؟ هوم؟ ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین اخم‌هایت خفه‌ام می کند ای کاش یکی گره‌ی بین دو ابروی تو را شل بکند #آقای_منفرد_جواد سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ اگر دوست داشتید برام پیام بنویسید از خوندن نظرات قشنگتون واقعا انرژی می‌گیرم... باور کنید...:face-holding-back-tears::x3: به رسم قدیم و یادآوری شما...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین فوران کردن من هیچ، دماوند هم آه روبه‌روی تو بعید است تحمل بکند #آقای_منفرد_جواد سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: الهی پرونده جدید براتون جذاب باشه...:kissym: ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین شبیه سرزمینی که یکی در آن به پا خیزد، یکی در من شبیه تو خیال کودتا دارد! #آقای_منفرد_جواد سلام به روی ماهتون:face-holding-back-tears: حالتون چطوره؟ ممنون نگاه قشنگ و همراهی دلنشینتونم...:face-holding-back-tears:ممنون که هستید...:big-hug: بابت تاخیر در پاسخ دادن به پیام‌ها معذرت...
عقب
بالا