متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ ISTP

1. Natanahi

ISTP چیره‌دست | ISTP

چه چیزی باعث عصبانیت #ISTP می‌شه ؟ تحت فشار بودن ، گفتگوهای غیرمنطقی ، وقت نداشتن برای تنهایی
  2. اِنزوا؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

تایپ‌ به عنوان دوست پسر #ISTP شما یه دوست پسر همه‌فن‌حریف هستید. شاید شما مثل سایر دوست پسرها مدام با حرف‌های رمنس و حرکات عاشقانه محبتتون رو ابراز نکنید، اما وقتی پارتنرتون به مشکلی برمی‌خوره، شما اونی هستید که حلش می‌کنه و از پس اکثر چیزها برمیاد. شما توی سردرآوردن از سیستم‌های جدید یه...
  3. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...از تو یه کوچولو کمتر از بقیه بدم میاد. #ESFJ : تو باعث میشی درونم گرم و نرمالو شه. #ESFP بهت کلی توجه میکنم و میچلونمت. مطمئن باش. #ISTP اگه چیزی خراب شد خونه‌ات حتما خبرم کن باشه؟ من درستش میکنم تا نشونت بدم دوستت دارم. #ISTJ تو کوچولوی کیوت بامزه سوییت مهربون من هستی... یا شایدم...
  4. Natanahi

...برسه. ـ #ISFJ ↜ پیدا کردن روتین مناسبی که براش رضایت بخش باشه. ـ #INFJ ↜ مکالمات عمیق با دوستان نزدیک. ـ #intj ↜ کشف مسائل سربسته و مرموز. ـ #ISTP ↜ حس آزادی و امنیت. ـ #ISFP ↜ داشتن یه دلیل برای شوق و انگیزه درونی. ـ #INFP ↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ #INTP ↜ حل کردن معماهای ذهنی. ـ #ESTP...
  5. Natanahi

...به جای اینکه بهش بگه عجیبه. ـ #intj ↜ کسی که چیزی رو بهش اصرار نمیکنه، به زور ازش اطلاعات نمیخواد، در عوض آروم باهاش ارتباط برقرار میکنه. ـ #ISTP ↜ کسی که بهش آزادی بده و بذاره این تایپ مطابق خواسته‌هاش پیش بره. ـ #ISFP ↜ کسی که بی تعصب و آزادانه از موسیقی، هنر و زیبایی ها لذت ببره. ـ #INFP...
  6. Natanahi

...↜ منطقی ترین ها هم، قلب و احساسات دارن! ـ #INFP ↜ مقید ترین ها هم، ممکنه اعتقاداتشون به لرزه در بیاد ـ #INTP ↜ قضاوت گر ترین ها هم، میتونن به شدت احساسی برخورد کنن. ـ #ISTP ↜ شجاع ترین ها هم، ترس های خودشون رو دارن. ـ #ISFP ↜ واقع بین ترین ها هم، ممکنه دیدگاه واقع بینانشون رو از دست بدن.
  7. H

...#ISFP, #ENFJ : خوشحال می‌شن و قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال پیچتون...
  8. H

...شخصی افراد براشون خیلی مهمه. ـ #intj ↜ خوششون نمیاد وقتی جایی میرن مدام ازش عکس بگیرن و همه جا جار بزنن؛ چند تا دونه عکس خاص کفایت میکنه. ـ #ISTP ↜ از جمله کسایی که وقتی ذهنش یکم درگیره شاید بخواد به خودش برسه و همچنین لباس های راحتی رو به پوشش مجلل ترجیح میده. ـ #ISFP ↜ ممکنه برخلاف بقیه،...
  9. Dark night

ـ #ESFJ : امروز یه رویا دیدم، تو منو بغل کردی و بهم گفتی عاشقتم. ـ #ISTP : رویا؟ این یه کابوسه لعنتی!
  10. Natanahi

...و حرف های آدم هارو نخورید، به رفتار اونا بیشتر از حرف هاشون دقت کنید ـ #ISTJ ↜ سعی کنید افرادی که باشما تفاوت های زیادی دارن رو هم درک کنید ـ #ISTP ↜ مهارت های دیگران هم میتونه مفید باشه و شما رو به جاهایی که دوست دارین برسونه ـ #ISFJ↜ حواستون رو جمع کنید. بین خوب بودن و تو سری خور بودن خیلی...
  11. Natanahi

ISTP چیره‌دست | ISTP

اگه istp هستی کتاب « بیگانه » و « مرگ خوش » رو بخون . #ISTP
  12. اِنزوا؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

ـ ISTP: اغلب اتفاق میفته که بقیه فکر میکنن چون تو پیامم از ایموجی استفاده نکردم عصبانیم. درواقع من خیلی ریلکس‌تر از چیزیم که بقیه فکر میکنن. کم پیش میاد چیزی بتونه منو به اون درجه از عصبانیت برسونه که بخاطرش حرص بخورم، تنها خط قرمزم عزیزانم هستن، من از بیشتر آدما متنفرم، ولی همون چندنفر خاص خط...
  13. Natanahi

...↜ یک دفعه به یه مهمونی یا قرارِ غیر منتظره دعوت بشه. ـ #intj ↜ ندونه پتانسیل های حقیقیش چه چیز هایی هستن، ندونه چه هدفی داره و باید چکار کنه. ـ #ISTP ↜ مجبور بشه راجع به احساساتش حرف بزنه. ـ #ISFP ↜ اینکه ارائه یا سخنرانی داشته باشه. ـ #INFP ↜ بدون داشتن شناخت و اطلاعاتی، مجبور بشه به یه مکان...
  14. Natanahi

...من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP و #INFP و #ESTJ و #ISTP ↜ دسته "بستگی داره رو کی کراش زده باشی. طرف چقدر سرسخته؟ باید با سیاست بری جلو" ـ #ENTP و #ESTP ↜ دسته "برو تو کارش. ایول مخشو بزن ببینم چکار میکنی!"
  15. اِنزوا؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

بی اهمیتی و اهمیت دادن نقطه مقابل همن ولی istp هردوش رو باهم داره #ISTP
عقب
بالا