متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ ENFP

1. Natanahi

ENFP پیکارگر | ENFP

چه چیزی باعث عصبانیت #ENFP می‌شه ؟ ایده‌‌شون در نظر گرفته نشه، فریب احساسی ، کنترل شن ، احساس گناه کردن
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...گریه‌ات اومد یا میخواستی بخندی بیا بغل من #INFJ تو انسان مورد علاقه منی. حالا میشه بیای بغلم؟ #ENFJ عشق بی‌حد و مرز من فقط برای توئه. #ENFP بیا با هم بریم تو فضا گم شیم. #ESTP میخوام تو پایه همه‌ کارام تا همیشه باشی. حله؟ #ESTJ اگه حتی نیاز بود ازت انتقاد کنم قول میدم ملایم و...
  3. Natanahi

...↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ #INTP ↜ حل کردن معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ #ESTJ ↜ اینکه بدونه چقدر موثر، مفید و دوست‌داشتنی هست. ـ #ESFJ ↜ تحسین شدن و...
  4. Natanahi

...رو بسازه. ـ #ESTP ↜ کسی که باهاش همراهی کنه و شونه به شونه‌ی هم قدم بردارن. ـ #ESFP ↜ کسی که بهش وایب خوبی بده، حس قشنگی ازش دریافت کنه. ـ #ENFP ↜ کسی که از مصاحبت باهاش لذت ببره. ـ #ENTP ↜ کسی که حس شوخ طبعی زیرکانه‌ای داشته باشه، قدر دانش و هنر رو بدونه. ـ #ESTJ ↜ کسی که تحت هر شرایطی باهاش...
  5. H

...برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال پیچتون می‌‌کنن که کجا قراره برید و چیکار کنید. آخر هم یه...
  6. H

...راحت تر از بقیه‌ست. ـ #ESFP ↜ یه جا موندن میتونه به راحتی انرژیش رو تخلیه کنه و بعد از مدتی محصور شدن، احساس کلافگی و بد خلقی داشته باشه. ـ #ENFP ↜ احتمالا دلشون بخواد به یه نماد یا نشانِ خاص برای خودشون اعتقاد داشته باشن. ـ #ENTP ↜ بعضی مواقع خیلی دلشون میخواد مشهور باشن و مواقعی هم برعکس...
  7. Natanahi

ENFP پیکارگر | ENFP

اگه enfp هستی کتاب « مغازه خودکشی » و « دختر مهتاب » رو بخون . #ENFP
  8. اِنزوا؛

ENFP پیکارگر | ENFP

ـ ENFP: ای کاش دوستام وقتی چیزای کوچیکی رو که براشون مهمه فراموش میکنم ازم ناراحت نشن، من چون فکر و قوه تخیلم خیلی فعاله وهمزمان به چیزای مختلفی فکر میکنم، حافظم یه مقدار ضعیفه ولی به این معنا نیست که از عمد فراموش کردم یا برام مهم نبوده. اینجور نیست که من شوت یا حواس پرت باشم، فقط چون باهوش و...
  9. Natanahi

...چیزی رو بده. ـ #ESTP ↜ حس کنه دست و بالش بسته‌ست یا تحت کنترله. ـ #ESFP ↜ گوشیش فقط یک درصد شارژ داشته باشه یا اینکه کلاً دور از دسترسش باشه. ـ #ENFP ↜ یک دفعه‌ای با کراش یا فرد مورد علاقه‌اش برخورد کنه یا جلوش سوتی بده. ـ #ENTP ↜ یه زندگی خیلی معمولی و سطح پایین داشته باشه. ـ #ESTJ ↜ بدونه...
  10. Natanahi

...باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP و #INFP و #ESTJ و #ISTP ↜ دسته "بستگی داره رو کی کراش زده باشی. طرف چقدر...
  11. اِنزوا؛

ENFP پیکارگر | ENFP

وابستگی و استقلال نقطه‌ی مقابل همدیگن ولی enfp دوتاش رو باهم داره! #ENFP
  12. Amin~

...یا سریالی مختلف: ـ #INTP ↜ ماتریکس (The Matrix) ـ #ENTP ↜ باشگاه مبارزه (Fight Club) ـ #INFP ↜ سرنوشت شگفت انگیز املی پولن (Amelie) ـ #ENFP ↜ آفتاب ابدی ذهن بی آلایش (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ـ #intj ↜ بازی اندر (Ender’s Game) ـ #ENTJ ↜ گرگ وال استریت (The Wolf of Wall...
  13. Amin~

...که بتونه با دوستاش درس بخونه یا یه کار مشترک انجام بده. ـ #INFP ↜ وقتی خیالش راحته که کسیو نرنجونه و عذاب وجدان بابت چیزی نداشته باشه. ـ #ENFP ↜ وقتی خیالش راحته که دوستاش پایه رفتن به جاهای جدید و باحال باشن‌. ـ #INFJ ↜ وقتی خیالش راحته که تمام اعضای خانوادش با خوشحالی کنار هم جمعن. ـ...
  14. fateme_sa

...خودشون، دیدگاه‌های مهمی برای گفتن دارن. ـ∽ #INTP ↜ دسته اونایی که باید چیزهای بانمک و باحالتون رو نشونشون بدید. ـ∽ #INFP و #INFJ و #ISFP و #ENFP ↜ دسته اونایی که باید به خواسته ها و ایده‌هاشون گوش بدید و در این راستا باهاشون صحبت کنید. فقط کافیه با تصوراتشون همراهی کنید و یه مکان امن رو...
  15. fateme_sa

...تا زودتر آزادشون کنن. ـ #ESTJ ، #ESFJ ، #ENFJ ↜ نگهبانای زندان رو با خودشون متحد میکنن. ـ #ISTP ، #INTP ↜ سعی میکنن فرار کنن. ـ #intj ، #ENTP ، #ENTJ ↜ از طریق شبکه زیر زمینی تو زندان، سرمایه گذاری میکنن. ـ #ESTP ، #ESFP ، #ISFP ، #ENFP ↜ به نوعی جنگ و دعواهای دسته جمعی زندان رو حل و فصل...
عقب
بالا