فال شب یلدا

کاربرد هشتگ ESTJ

1. Natanahi

ESTJ مجری | ESTJ

چه چیزی باعث عصبانیت #ESTJ می‌شه ؟ تغییر یهویی، بی کفایتی، افراد غیر منطقی، آشفتگی و بی نظمی
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...#ENFJ عشق بی‌حد و مرز من فقط برای توئه. #ENFP بیا با هم بریم تو فضا گم شیم. #ESTP میخوام تو پایه همه‌ کارام تا همیشه باشی. حله؟ #ESTJ اگه حتی نیاز بود ازت انتقاد کنم قول میدم ملایم و منطقی باشم. خوبه؟ #ISFP میتونی وسیله هام رو هر وقت خواستی قرض بگیری. اصلا برای خودت. #ISFJ...
  3. Natanahi

...اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ #ESTJ ↜ اینکه بدونه چقدر موثر، مفید و دوست‌داشتنی هست. ـ #ESFJ ↜ تحسین شدن و مورد احترام قرار گرفتن. ـ #ENFJ ↜ از پس یه کاری بر اومدن، مشاهده ثمربخش بودن...
  4. Natanahi

...قشنگی ازش دریافت کنه. ـ #ENFP ↜ کسی که از مصاحبت باهاش لذت ببره. ـ #ENTP ↜ کسی که حس شوخ طبعی زیرکانه‌ای داشته باشه، قدر دانش و هنر رو بدونه. ـ #ESTJ ↜ کسی که تحت هر شرایطی باهاش صادق باشه. ـ #ESFJ ↜ کسی که خاکی و ساده باشه و زود با هم جفت بشن. ـ #ENFJ ↜ کسی که برای خودِ این تایپ ارزش قائل...
  5. Hani_Sk

...رفتین دم در خونشون تا بگید بیا بریم بیرون، چیکار می‌کنن؟ ـ #ESFJ, #ISFJ, #ISFP, #ENFJ : خوشحال می‌شن و قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن...
  6. Hani_Sk

...برای خودشون اعتقاد داشته باشن. ـ #ENTP ↜ بعضی مواقع خیلی دلشون میخواد مشهور باشن و مواقعی هم برعکس فقط میخوان هیچکسی دورشون رو شلوغ نکنه. ـ #ESTJ ↜ از جمله کسایی که به سختی قبول میکنه توی یه موقعیت تسلیم بشه یا اینکه صرفاً برای بستن یه بحث، وقتی کاری نکرده معذرت بخواد. ـ #ESFJ ↜ اگر ازشون...
  7. Natanahi

ESTJ مجری | ESTJ

اگه estj هستی کتاب « صد سال تنهایی » و « محاکمه » رو بخون . #ESTJ
  8. اِنزوا؛

ESTJ مجری | ESTJ

ـ ESTJ: من حتی توی سخت ترین شرایط موجود هم تسلیم نمیشم و روی پاهام وایمیستم جوری که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده! من از عهده هر چیزی برمیام و تو هر رقابتی پیروز میشم. از ترس هام فرار نمیکنم و باهاشون روبرو میشم. کاری میکنم ترس هام از من بترسن! #ESTJ
  9. Natanahi

...باشه. ـ #ENFP ↜ یک دفعه‌ای با کراش یا فرد مورد علاقه‌اش برخورد کنه یا جلوش سوتی بده. ـ #ENTP ↜ یه زندگی خیلی معمولی و سطح پایین داشته باشه. ـ #ESTJ ↜ بدونه که قراره برای ملاقاتش دیر برسه یا چیزی رو نصفه و نیمه تحویل بده. ـ #ESFJ ↜ اینکه مردم راجع بهش چه فکری میکنن و پشت سرش چی میگن. ـ #ENFJ ↜...
  10. Natanahi

...جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP و #INFP و #ESTJ و #ISTP ↜ دسته "بستگی داره رو کی کراش زده باشی. طرف چقدر سرسخته؟ باید با سیاست بری جلو" ـ #ENTP و #ESTP ↜ دسته "برو تو کارش. ایول مخشو بزن ببینم...
  11. Amin~

...↜ اثر پروانه ای (The Butterfly Effect) ـ #ISTP ↜ تامب رایدر (Tomb Raider) ـ #ESTP ↜ نامحدود (Limitless) ـ #ISTJ ↜ یادگاری (Memento) ـ #ESTJ ↜ سقوط شاهین سیاه (Black Hawk Down) ـ #ISFP ↜ مزایای گوشه گیر بودن (The Perks of Being a Wallflower) ـ #ESFP ↜ سینمایی Candy ـ #ISFJ ↜ سینمایی...
  12. fateme_sa

...بهشون باشه و با یادآوریشون نشون بدید براتون مهمن. نشون بدید که عادات، علایق، خط قرمز ها و شخصیتشون رو حفظ هستید. ـ∽ #intj و #ENTJ و #ENTP و #ESTJ ↜ دسته اونایی که باید راجع به علایقشون بپرسید و سر صحبت رو با چیزهایی که جالب میدونن باز کنید. با پرسیدن نظرشون خواهید دید که از موضع خودشون،...
  13. fateme_sa

تایپ‌ های MBTI توی زندان ـ #ISFJ ، #ISTJ ، #INFJ ، #INFP ↜ بهترین رفتارا رو میکنن تا زودتر آزادشون کنن. ـ #ESTJ ، #ESFJ ، #ENFJ ↜ نگهبانای زندان رو با خودشون متحد میکنن. ـ #ISTP ، #INTP ↜ سعی میکنن فرار کنن. ـ #intj ، #ENTP ، #ENTJ ↜ از طریق شبکه زیر زمینی تو زندان، سرمایه گذاری میکنن. ـ...
  14. N

...مرگ! ـ #ENTJ ↜ محدوده‌ی حفاظت حیوانات وحشی. ـ #ISTP ↜ جنس دست ساز. ـ #ESTP ↜ در منزل امتحان نکنید! ـ #ISTJ ↜ به عقب بکشید/به جلو هل دهید. ـ #ESTJ ↜ حاوی مقادیر بالای پروتئین. ـ #INFP ↜ شکستنی! با احتیاط حمل شود. ـ #ENFP ↜ خطر مواد رادیواکتیو. ـ #INFJ ↜ مخصوص بزرگسالان. ـ #ENFJ ↜ حاوی مواد...
  15. fateme_sa

تایپ‌های MBTI توی کلاس ـ #ISTJ ، #ISFJ ، #INFJ ، #ESTJ ، #ENFJ ↜ به حرف معلم گوش میدن. ـ #ISFP ، #INTP ، #INFP ↜ واسه خودشون میرن تو فکر. ـ #ISTP ، #ESTP ، #ESFP ↜ شیطنت میکنن و زیر پوستی آتیش میسوزونن. ـ #ESFJ ، #ENFP ↜ با بغل دستیشون حرف میزنن. ـ #intj ، #ENTJ ، #ENTP ↜ با معلم بحثشون میشه.
عقب
بالا