متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ ENFJ

1. Natanahi

ENFJ قهرمان | ENFJ

چه چیزی باعث عصبانیت #ENFJ می‌شه ؟ درک نشه ، دخالت تو زندگی شخصیشون ، رفتار بی ادبانه ، اعتماد نداشتن بهشون.
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...بیا یه تایم تو روز مشخص کنیم و هر وقت گریه‌ات اومد یا میخواستی بخندی بیا بغل من #INFJ تو انسان مورد علاقه منی. حالا میشه بیای بغلم؟ #ENFJ عشق بی‌حد و مرز من فقط برای توئه. #ENFP بیا با هم بریم تو فضا گم شیم. #ESTP میخوام تو پایه همه‌ کارام تا همیشه باشی. حله؟ #ESTJ اگه حتی...
  3. Natanahi

...های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ #ESTJ ↜ اینکه بدونه چقدر موثر، مفید و دوست‌داشتنی هست. ـ #ESFJ ↜ تحسین شدن و مورد احترام قرار گرفتن. ـ #ENFJ ↜ از پس یه کاری بر اومدن، مشاهده ثمربخش بودن کمکشون و موفقیت افراد. ـ #ENTJ ↜ پیدا کردن یا ابداع روش های جدید برای انجام یه کار.
  4. Natanahi

...زیرکانه‌ای داشته باشه، قدر دانش و هنر رو بدونه. ـ #ESTJ ↜ کسی که تحت هر شرایطی باهاش صادق باشه. ـ #ESFJ ↜ کسی که خاکی و ساده باشه و زود با هم جفت بشن. ـ #ENFJ ↜ کسی که برای خودِ این تایپ ارزش قائل باشه، بهش یادآوری کنه که از خودش مراقبت کنه. ـ #ENTJ ↜ کسی که به این تایپ کمک کنه به رشد و تعالی...
  5. H

تایپ‌ها وقتی بی‌خبر رفتین دم در خونشون تا بگید بیا بریم بیرون، چیکار می‌کنن؟ ـ #ESFJ, #ISFJ, #ISFP, #ENFJ : خوشحال می‌شن و قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP ...
  6. H

...ـ #ESFJ ↜ اگر ازشون درباره نظر و میزان رضایتشون از زندگی بپرسید احتمالا اولین چیزی که بهش فکر کنن دستاورد هاست و چیزهایی که داشتن یا نداشتن. ـ #ENFJ ↜ از جمله کساییه که به زبان بدن افراد توجه خیلی زیادی میکنه. ـ #ENTJ ↜ کسایی هستن که در حضور یک سلبریتی، معمولی باهاش رفتار میکنن و هیچوقت...
  7. Natanahi

ENFJ قهرمان | ENFJ

اگه enfj هستی کتاب « سه شنبه ها با موری » و « جنایت و مکافات » رو بخون . #ENFJ
  8. اِنزوا؛

ENFJ قهرمان | ENFJ

ـ ENFJ: من برای کمک کردن به دیگران هر کاری میکنم، ولی کاش دیگران هم وقتایی که نیاز دارم به کمکم بیان، کاش رفیقام فراموش نکنن کی تو سختی ها کنارشون بود و دستشون رو گرفت کاش تو شادی هاشون هم یادی از من بکنن یا فقط وقتی که به مشکل برمیخورن به یاد من نیفتن! #ENFJ
  9. Natanahi

...باشه. ـ #ESTJ ↜ بدونه که قراره برای ملاقاتش دیر برسه یا چیزی رو نصفه و نیمه تحویل بده. ـ #ESFJ ↜ اینکه مردم راجع بهش چه فکری میکنن و پشت سرش چی میگن. ـ #ENFJ ↜ یادش بره که یه کاری رو قبلا انجام داده یا نه... یا شاید هم، فقط تصور کرده که انجامش داده؟! ـ #ENTJ ↜ اینکه هیچ چیزی طبق انتظارش پیش نره.
  10. Natanahi

• تایپ‌ های MBTI به کسی که کراش زده چه مشاوره‌ای میدن؟ ـ #ISFJ و #ENFJ ↜ دسته "فقط برو با کراشت صحبت کن، بقیه‌اش رو خدا کریمه" ـ #ISTJ و #ENTJ و #ESFJ ↜ دسته "حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این...
  11. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

• معلم ریاضی: یه مجموعه ی تُهی مثال بزن. ـ ENFJ ⤹⤹ مجموعه ای از تعداد آدم هایی که قدر خوبی هام رو میدونن. ―――———―――———―― #ENFJ
  12. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

៕ #fact ―――——— • ورژن شیطانی تایپ ENFJ متکبر، نمایشی، دستکاری ذهن. او دوست داره مردم رو تحت تأثیر قرار بده و اونارو وادار کنه تا نظرات و دیدگاه‌هاش رو بپذیرند و معتقده که روش‌های او همیشه بهترین هستند و کسی که توصیه‌های «دوستانه» اون رو نادیده می‌گیره با رفتار منفی، پرخاشگرانه و قلدرانه رفتار...
  13. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

• تایپ‌های MBTI در بچگی ـ ENFJ ⤹⤹ اون بچه های پاک، مهربون و با درک. گرچه به مهربونیشون نگاه نکنید؛ اینام میتونن خیلی آتیش بسوزونن! ―――———―――———―― . #ENFJ
  14. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

• سه موردی که ENFJ خواب انجام دادنش هم نمیبینه - یک خداحافظی معمولی داشته باشید بجای گفتن: روز عالیی داشته باشی، بیا زودتر همدیگه رو ببینیم یا دیدن تو عالی بود!. - وقتی دوستتون میخواد باهاتون درد و دل کنه بگید «نمیخوام حرف بزنم». - یک لیست برای اهدافتون برای کل هفته درست نکنید. ―――———―――———――...
  15. Kalŏn

ENFJ قهرمان | ENFJ

#ENFJ وقتی اوضاع سخت میشه خیلی خودشو سرزنش میکنه و وقتی اوضاع خوب پیش میره هیچ ارزشی برای زحمتاش قائل نمیشه
عقب
بالا