کاربرد هشتگ روزیتا_شریف

1. Sharif

دفتر آزادنویسی دفتر آزاد نویسی فانوس شب | شریف کاربر انجمن یک رمان

خرمن مشکینم رهاست بر شانه‌هایم. تاب و پیچ خورده چون غصه‌هایی که وجودم را بسته‌اند. گیسوانم لمس دستان تو را می‌طلبد، عطر نگاهت بوی بهشت است. شانه‌ای بزن و همچنان‌که گره‌های زلفانم را می‌گشایی، غصه و درد را نیز از زندگی‌ام بِرهان... #سپید #روزیتا_شریف
  2. Sharif

...می‌کند آن‌که در قاموسش من جایی ندارم دقیقا شبیه قلبش. دردناک است مثل هوای درد‌آلود و خسته‌ی پاییز مثل نشستن کودکی در انتظار پرنده‌اش که دیگر باز نخواهد گشت مثل طلوع‌هایی بی‌انگیزه. جان‌سوز است این‌که بدانی باز نمی‌گردد اما با آن‌هم عمرت را پی طلب دیدار او بسوزانی و خاکسترش کنی. #روزیتا_شریف
  3. Sharif

...جدا ساخته، از بند دلتنگی و حسرت دیدارت رها سازی. ای کاش روزی ناگهان مقابلم آیی و دستم را لای دستان پر مهرت گذاشته مرا با خود ببری. برایت قول می‌دهم؛ اگر روزی چنین بکنی، بی‌هیچ سوال و پرسشی با تو هم قدم خواهم شد. این وعده‌ی قلب من به توست؛ وعده‌ی که حتی مرگ هم نمی‌تواند از آن بکاهد. #روزیتا_شریف
  4. Sharif

...که به دور از تو ایام برایش تاریک‌تر از گیسوان تاب‌ خورده‌اش هست، که این وسعت فراخ دنیا را برایش به چه تنگنای بی‌هوایی بدل ساخته‌ای که چگونه شئون اندوه را چون پیچک به دَورش پیچانده‌ای. قبل این‌که آسمان امیدش بی‌ مَه شود برگرد تا انواری از فراسوی زندگی به جمالش بتابد. #سپید #روزیتا_شریف
  5. Sharif

#دلنوشته گذشته‌ای وجود ندارد! همه‌‌اش حال است همه‌اش تویی و همه‌اش لبخند توست که نویدی از آینده برایم می‌بخشد. #روزیتا_شریف #قلب_آسمان
  6. Sharif

...و عیدانه‌ام را با دیدارت بدهی، تا شاید با نگاهت به این زیبایی بی‌افزایی، تا دست در دست هم بی‌آن‌که لحظه‌ی حس خستگی برای‌مان دست بدهد خیابان‌ها را قدم بزنیم، تا به دیدار عزیزان برویم... اما حیف که دوباره زهی خیال باطل بود، این عید هم کاملا شبیه عید‌های قبل بی‌روح و بی‌تو گذشت. #عیدانه...
  7. Sharif

دیالوگ + می‌دانستی تو بهترین نگارگر دنیا هستی! _ من که نقاشی بلد نیستم، پس چطور بهترین نگارگر شدم؟! + چرا هستی! تو بودی که روزی عشق را به‌این‌ زیبایی در قلب من نقاشی کردی و قلبم را آکنده از رنگ‌های رنگین کمان ساختی. #روزیتا_شریف
  8. Sharif

...به مرور این‌ لاله شروع به دوباره جوانه‌زدن کرد و تازه یکی از شاخچه‌هایش شکفته بود که روزی طوفانی از راه رسید و در لحظه‌ای این لاله‌ِ خوش‌عطر‌ و‌ بو از ریشه شکست. و لاله همان‌جا دانست هرچه تقلا برای ادامه‌دادن هم بکنی اما وقتی زمین نخواهد نگه‌ات دارد با اندکی باد ترا از خود دور می‌کند...
  9. Sharif

تو زیبای منی! به‌زیبایی شقایق لاله زنبق نسترن به‌زیبایی شبِ که با نور ماه و کواکبش می‌درخشد، به‌زیبایی فانوس در دل تاریکی به زیبایی یک طلوع رویایی یک غروب عاشقانه به زیبایی واژه عشق تو در چشم من زیباترین زیبای عالمی. #روزیتا_شریف
عقب
بالا