کاربرد هشتگ آقای_بهمنی_کاظم

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین غم مخور معشوق اگر امروز و فردا می کند شیر دوراندیش با آهو مدارا می کند #آقای_بهمنی_کاظم حال دلتون خوب... __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین ماجراهایی که با من زیر باران داشتی شعر اگر می شد قریب پنج دیوان داشتم #آقای_بهمنی_کاظم _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین تا تو بودی در شبم، من ماه تابان داشتم روبروی چشم خود، چشمی غزلخوان داشتم #آقای_بهمنی_کاظم _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من به تقاضای خود اصرار نباید ورزید #آقای_بهمنی_کاظم _____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین سال ها مثل درختی که دم نجاری ست وقت روشن شدن اره وجودم لرزید #آقای_بهمنی_کاظم سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ببخشید انقدر دیر اومدم:green-heart: ___________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را #آقای_بهمنی_کاظم ________________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین فکر کردی چیست موزون می‌کند شعر مرا؟ در قدم برداشتن‌های تو دقت می‌کنم #آقای_بهمنی_کاظم ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین هم‌چنان که برگ خشکیده نماند بر درخت مایه‌ رنج تو باشم رفع زحمت می‌کنم #آقای_بهمنی_کاظم ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین اول قصه هر عشق کمی تکراری‌ست آخر قصه فرهاد شنیدن دارد #آقای_بهمنی_کاظم _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین وصل تو خواب و خیال است ولی باور کن عاشقی بی سر و پا عزم رسیدن دارد #آقای_بهمنی_کاظم سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره مهربونا؟ _______________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین گر نگهدار من آنست که من می‌دانم...شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد #آقای_بهمنی_کاظم _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: می‌تونستم یه پست دیگه هم بذارم چون محدودیت پست روزانه پنج‌تاس ولی جای حساسی تموم می‌شد، برای...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین تا تو بودی در شبم، من ماه تابان داشتم...روبه‌روی چشم خود چشمی غزل‌خوان داشتم #آقای_بهمنی_کاظم __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین نه نفهمید کسی منزلت شمس مرا...قرن‌ها بعد در آن کنگره‌ها می‌فهمند #آقای_بهمنی_کاظم ____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین آن‌چه از رفتنت آمد به سرم را فردا...مردم از خواندن این تذکره‌ها می‌فهمند #آقای_بهمنی_کاظم سلام به روی ماهتون مهربونا... حالتون چطوره؟ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دلبری هرقدر زیباتر، غمت هم بیشتر...پشت عاشق را همین آزارها تا می‌کند #آقای_بهمنی_کاظم __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا