کاربرد هشتگ آقای_صفا_حسین

1. میم پناه

در حال تایپ رمان یک دقیقه چیزی از ابد کم نمی‌کند | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین تو این فکر بودم که با هر بهونه...یه‌بار آسمون‌و بیارم تو خونه #آقای_صفا_حسین چون مثل قبل زیاد زیاد پست نمی‌ذارم، یه‌مقدار زمان می‌بره تا ابهامات ابتدایی قصه براتون رفع بشه... اما خیالتون راحت باشه... خدا بخواد تلاش می‌کنم از اواخر آذرماه به روند پست‌گذاری سابق برگردیم... و...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان یک دقیقه چیزی از ابد کم نمی‌کند | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین پنهونم از چشمات، ماه پس ابرم...من کاسه صبرم، این کاسه لبریزه #آقای_صفا_حسین سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ با دوتا پست اومدم یعنی خدا بخواد پست این هفته و هفته آینده... الهی به دلتون بشینه و حال دلتون خوب... ـــــــــــــــــــــــــــــــــ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین او که چیزی نبود غیر از او به هزاران روش کشیده مرا #آقای_صفا_حسین سلام به روی ماهتون مهربونا... حالتون چطوره؟ همراه آسو خانم شدید؟ _________________ - نه؛ ولی امثال ایوب که خودشون دست به کار نمیشن، حتماً یه‌نفر رو مامور کرده بودن. و حالا صورت من هم خیس بود. علاقه‌ام به غفور در...
  4. میم پناه

...هوش اوی پنهان کاملاً خاموش! متشخّص‌ترین سواره‌ی من! من به پای خودم، به میل خودم با تو هر نکته‌ی چموشی را شیهه در شیهه، مو به مو رفتم #آقای_صفا_حسین سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟:wubsmiley: الهی این قصه به دلتون بشینه... اون‌قدری که مثل اسکاچی و دخترها و اورارتو و مقتول و... به بقیه هم...
عقب
بالا