کاربرد هشتگ آقای_حافظ

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتندو به پیمانه زدند #آقای_حافظ #آقای_آذر سلام به روی ماهتون:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چشم شوخ تو جان کی توان برد که دایم با کمان اندر کمین است #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ با عرض مفذرت و تشکر بسیار از همراهی‌تون... پیام‌هایی که برام می‌نویسید... :xt3::xt3: باید بگم چون تعداد خواننده‌ها و نظرات کمه، شاید باید صبر کنم بقیه برسن یا...
  3. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین ز عشق ناتمام ما جمال یار مُستَغنی است به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روی زیبا را؟ #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ممنون نگاه و همراهیتونم مهربون‌ها:big-hug::inlove: حال دلتون خوب پست ۱ از ۲ _____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
  4. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین مرهم به زخم ِ بسته که راهی نمی‌برد کاشا که عشق مختصری نیشتر شود #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ همیشه دوست داشتم وقتی این قصه رو می‌خونید، لبخند یواشکی روی لب‌هاتون بشینه... دوستتون دارم حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ __________________________ جهت مشاهده متن کامل...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین آن که از سُنبُلِ او، غالیه تابی دارد باز با دلشدگان ناز و عِتابی دارد #آقای_حافظ سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون واقعنی چطوره؟ میگم هیچ نظری راجع به قصه ندارید؟ فکر می‌کردید این‌جوری پیش بره؟ من یوسف رو بیشتر از همه‌ی پسرهایی که نوشتم، دوست دارم چون حس می‌کنم از همه‌شون...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین ما ز یاران چشم یاری داشتیم...خود غلط بود آنچه می‌پنداشتیم #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ معذرت می‌خوام که فقط پیام‌های قشنگتون رو لایک کردم، خیلی ممنونم و محبت کردید که تو نبودم به یادم بودید:day-dreaming::big-hug: دوست‌داشتنی هستید. نمی‌دونم چندتا پست نوشتم،...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند...آیا بُوَد که گوشه‌ی چشمی به ما کنند... #آقای_حافظ سلام دوباره به روی ماهتون... حال دلتون خوب بعدم اینکه یکم تایم نوشتنم محدودتر شده و از اونجایی که تجربه ثابت کرده، نبودن علت فراموشیه، خواستم با قصه‌ای که یه تعداد از پست‌هاش رو نوشتم همراهتون...
  8. میم پناه

کد رمان: 5545 ناظر رمان: @asalezazi سطح: ویژه یاخیرالحافظین مرا جز آستان توام در جهان پناهی نیست... #آقای_حافظ ممنون از هنر طراح خوش‌ذوقم @ZahraCore خلاصه: سی ساله که شدم خاطرات کودکی‌ام دست در دست هم به بن‌بست رسیدند. چاووش چشم‌هایش را روی من و خواهش‌هایم بست. دستم را رها کرد و گذشته‌ها...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین با چشمِ پُرنیرنگِ او، حافظ مکن آهنگِ او کان طُرِّهٔ شبرنگِ او، بسیار طَرّاری کند #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون که... حال دلتون چطوره؟ برای همدیگه دعا کنیم مهربونا دوستتون دارم خیلی زیاد حال دلتون خوب پست ۲ از ۳ ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین پشمینه‌پوشِ تندخو، از عشق نشنیده‌است بو از نوشیدنیَش رمزی بگو، تا تَرکِ هشیاری کند #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره مهربونام؟ هوم؟ میگم می‌دونید چقدر دوستتون دارم؟ به نظرتون "اورارتو" آدمه؟ حال دلتون خوب سه‌تا پست داریم پست ۱ از ۳ _________________ جهت مشاهده...
عقب
بالا