فال شب یلدا

کاربرد هشتگ آقای_حافظ

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتندو به پیمانه زدند #آقای_حافظ #آقای_آذر سلام به روی ماهتون:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چشم شوخ تو جان کی توان برد که دایم با کمان اندر کمین است #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ با عرض مفذرت و تشکر بسیار از همراهی‌تون... پیام‌هایی که برام می‌نویسید... :xt3::xt3: باید بگم چون تعداد خواننده‌ها و نظرات کمه، شاید باید صبر کنم بقیه برسن یا...
  3. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین ز عشق ناتمام ما جمال یار مُستَغنی است به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روی زیبا را؟ #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ممنون نگاه و همراهیتونم مهربون‌ها:big-hug::inlove: حال دلتون خوب پست ۱ از ۲ _____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین ما ز یاران چشم یاری داشتیم...خود غلط بود آنچه می‌پنداشتیم #آقای_حافظ سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ معذرت می‌خوام که فقط پیام‌های قشنگتون رو لایک کردم، خیلی ممنونم و محبت کردید که تو نبودم به یادم بودید:day-dreaming::big-hug: دوست‌داشتنی هستید. نمی‌دونم چندتا پست نوشتم،...
  5. میم پناه

کد رمان: 5545 ناظر رمان: @asalezazi سطح: ویژه یاخیرالحافظین مرا جز آستان توام در جهان پناهی نیست... #آقای_حافظ ممنون از هنر طراح خوش‌ذوقم @ZahraCore خلاصه: سی ساله که شدم خاطرات کودکی‌ام دست در دست هم به بن‌بست رسیدند. چاووش چشم‌هایش را روی من و خواهش‌هایم بست. دستم را رها کرد و گذشته‌ها...
عقب
بالا