کاربرد هشتگ آقای_بهمنی

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین حرف بزن ابر مرا باز کن دیرزمانی است که بارانی‌ام #آقای_بهمنی راستی تو BNY شرکت کردیم برای هر دوتا قصه... ببینیم خدا چی می‌خواد... دوستتون دارم و حال دلتون خوب... ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین خوب‌ترین حادثه می‌دانمت خوب‌ترین حادثه می‌دانی‌ام؟ #آقای_بهمنی قصه‌ی #دردم_از_یار_است_و_درمان_نیز_هم رو اگر دوست داشتید بخونید... من خودم قصه رو دوستش دارم:xt3:تعداد پست‌های قصه هم با این‌که تازه شروع شده زیاده، چون می‌خواستم تو مسابقه‌ی BNY شرکت کنم...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین آمده‌ام با عطش سال‌ها تا تو کمی عشق بنوشانی‌ام #آقای_آذر #آقای_بهمنی پیشاپیش شروع ماه رمضون رو تبریک میگم، فکر کنم یکشنبه شروعش باشه... به‌یاد دل‌های همدیگه باشیم...:green-heart: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین دلخوش گرمای کسی نیستم آمده‌ام تا تو بسوزانی‌ام #آقای_آذر #آقای_بهمنی آقای آذر تضمین شعر آقای بهمنی رو گفتن. سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ببخشید دیر اومدم ممنونم که تو تاپیک سوژه‌سرا نظرهای قشنگتون رو گفتید... خدا رو شکر می‌کنم و خوشحالم که قصه رو دوست دارید و دوستتون...
عقب
بالا