نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ مهدی_اخوان_ثالث

1. Mahdiye sajdeh

ویژه رمان هُـودِه | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ... #مهدی_اخوان_ثالث _____________________________________ سلام بعد مدت‌ها و باید عذر موجه بیارم برای نبودنم چند پقته درگیر سینوزیت و سینوسام شدم یه حالت وحشتناکی داشتم نشد تمرکز کنم برای نوشتن. ببخشید طولانی شد پارت گذاشتنم و یکم دست خالی اومدم و یه پارت...
  2. Mahdiye sajdeh

ویژه رمان هُـودِه | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

چه آرزوها که داشتم من و دیگر ندارم...!! #مهدی_اخوان_ثالث __________________________________ یه سلام بزرگ و پررنگ بعد از یه مدت طولانی نبودن. فکر کنم دو هفته پارت نذاشته بودم و بعد از یه معذرت خواهیی باید بگم که درگیر ویرایش فایل رمان « انتهای این کوچه بن‌بست است» بودم که خدا بخواد برخ برای...
  3. قند

چالش "برگی از احساس شعر و دست نوشته‌ها"

چه آرزوها که داشتم من و دیگر ندارم چه‌ها که می‌بینم و باور ندارم چه‌ها،‌‌ چه‌ها، چه‌ها، که می‌بینم و باور ندارم ... #مهدی_اخوان_ثالث
  4. قند

دفتر شعر دفتر شعر، شعر را دوست دارم | کاربر Tahmine Arjmand

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را #مهدی_اخوان_ثالث
  5. FATEMEH ASADYAN

برگزیده رمان اعجاز همین است، مرگی برای لبخند! | فاطمه اسدیان کاربر انجمن یک رمان

فصل اول: سرگشتگی «سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت، عاقل‌تر از آنیم که دیوانه نباشیم» #مهدی_اخوان_ثالث چشمانم تار می‌دید و ضربان قلبم مانند همیشه بعد از هر مشاجره و دعوا، در بالاترین حد خودش بود و ریتم نفس‌هایم را تند و کند می‌کرد. دستانم را دو طرف سرم گذاشتم و به جمله‌ی آخرش فکر می‌کردم،...
عقب
بالا