فال شب یلدا

کاربرد هشتگ intj

1. Natanahi

INTJ معمار | INTJ

چه چیزی باعث عصبانیت #intj می‌شه ؟ وقتی که برای تنهاییش می‌زاره کم باشه و محدود ، اتفاقهای غیرمنتظره، تصمیم‌های احساسی ؟ ، زمانی که صبحتشونو قطع کنید
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

اگه تایپ‌ها هرچی دلشون میخواست میتونستن روی کارت ولنتاین بنویسن، چی مینوشتن؟ #intj : چون دوستت دارم خودت و آینده‌ات رو مفتی آنالیز میکنم. #INTP : پیام تو رو سین نمیکنم جواب ندم. حتما جواب میدم. انقدر دوستت دارم. #ENTP : میذارم گاه به گاه بعضی از بحث‌ها رو تو ببری. در این حد برام قابل...
  3. Natanahi

...خیال راحت بتونه به سرگرمی‌ها و علایقش برسه. ـ #ISFJ ↜ پیدا کردن روتین مناسبی که براش رضایت بخش باشه. ـ #INFJ ↜ مکالمات عمیق با دوستان نزدیک. ـ #intj ↜ کشف مسائل سربسته و مرموز. ـ #ISTP ↜ حس آزادی و امنیت. ـ #ISFP ↜ داشتن یه دلیل برای شوق و انگیزه درونی. ـ #INFP ↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ...
  4. Natanahi

...که حواسش به جزئیات رفتار و کارهای کوچیکی که این تایپ انجام میده هست. ـ #INFJ ↜ کسی که معتقد باشه این تایپ جالبه، به جای اینکه بهش بگه عجیبه. ـ #intj ↜ کسی که چیزی رو بهش اصرار نمیکنه، به زور ازش اطلاعات نمیخواد، در عوض آروم باهاش ارتباط برقرار میکنه. ـ #ISTP ↜ کسی که بهش آزادی بده و بذاره این...
  5. Natanahi

...دارن. ـ #ISFJ ↜ همدل و همراه های همیشگی هم ممکنه گاهی وقت ها تنهاتون بزارن ـ #ISTJ ↜ مسئول ترین ها هم، ممکنه گاهی از وظیفشون خسته بشن. ـ #intj ↜ منطقی ترین ها هم، قلب و احساسات دارن! ـ #INFP ↜ مقید ترین ها هم، ممکنه اعتقاداتشون به لرزه در بیاد ـ #INTP ↜ قضاوت گر ترین ها هم، میتونن به...
  6. Hani_Sk

...ـ #ESFJ, #ISFJ, #ISFP, #ENFJ : خوشحال می‌شن و قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP ...
  7. Hani_Sk

...حالت یا اهداف گروهی لذت میبره. ـ #INFJ ↜ از جمله کساییه که اجازه گرفتن برای نزدیک شدن به حریم خصوصی یا لوازم شخصی افراد براشون خیلی مهمه. ـ #intj ↜ خوششون نمیاد وقتی جایی میرن مدام ازش عکس بگیرن و همه جا جار بزنن؛ چند تا دونه عکس خاص کفایت میکنه. ـ #ISTP ↜ از جمله کسایی که وقتی ذهنش یکم...
  8. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

تازه دوزاریش افتاد #INTP #INFJ #intj
  9. Natanahi

INTJ معمار | INTJ

اگه intj هستی کتاب « دجال » و « جهان همچون اراده و تصور » رو بخون . #intj
  10. اِنزوا؛

INTJ معمار | INTJ

ـ INTJ: من اغلب سال های زندگیم رو تنها زندگی کردم، به هیچ کس کامل اعتماد نکردم و رفتن هیچ آدمی از زندگیم من رو نمی‌ترسونه. قدرت من تو تنهایی نهفته است چون برای رسیدن به اهداف و آرزوهام به هیچ کسی غیر از خودم احتیاج ندارم! پس، لطفا بی خودی تلاش نکنید خلوتم رو بهم بزنید. #intj
  11. Natanahi

...گذشته‌اش واسش دردسر بشن، مجبور شه کاری که از انجامش پشیمونه رو به خاطر بیاره. ـ #INFJ ↜ یک دفعه به یه مهمونی یا قرارِ غیر منتظره دعوت بشه. ـ #intj ↜ ندونه پتانسیل های حقیقیش چه چیز هایی هستن، ندونه چه هدفی داره و باید چکار کنه. ـ #ISTP ↜ مجبور بشه راجع به احساساتش حرف بزنه. ـ #ISFP ↜ اینکه...
  12. Natanahi

...دسته "فقط برو با کراشت صحبت کن، بقیه‌اش رو خدا کریمه" ـ #ISTJ و #ENTJ و #ESFJ ↜ دسته "حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک...
  13. اِنزوا؛

INTJ معمار | INTJ

اعتماد به نفس و عدم اعتماد به نفس نقطه مقابل همن ولی intj هردوتاش رو باهم داره! #intj
  14. Amin~

INTJ معمار | INTJ

• تایپ INTJ و خندوندن مردم با وجود اینکه INTJ ها به عزیزانشون اهمیت میدن، خندوندن اونها لزوماً با ارزش‌ترین چیزی نیست که به اونها بدن. برای این تایپ صادق بودن با افرادی که دوستشون دارن و تأمین کردن اونها با دانش و قوی بودن خیلی بیشتر مهمه. اونها می‌خوان که به این افراد خاص زندگیشون کمک کنن تا...
  15. Amin~

INTJ معمار | INTJ

៕ #fact ―――—— • حقایقی از تایپ INTJ / پارت سوم اگه سافت سایدش رو ندیدید از همین الان میگم شما یه لوزر به تمام معنایید. انقدر بامحبت میشه و بهتون اهمیت میده که دلتون میخواد براشون بمیرید. جدی رمانتیک ساید >>> تو عسل غرقتون میکنه. عاشق طراح لباسه چون یه ایده پردازه. عاشق گربه هاست. الکتریک گیتار...
عقب
بالا