فال شب یلدا

کاربرد هشتگ ISFP

1. Natanahi

ISFP ماجراجو | ISFP

چه چیزی باعث عصبانیت #ISFP می‌شه ؟ دخالت در تصمیماتشون ، گرسنگی، خستگی ، افراد غیر منطقی
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...گم شیم. #ESTP میخوام تو پایه همه‌ کارام تا همیشه باشی. حله؟ #ESTJ اگه حتی نیاز بود ازت انتقاد کنم قول میدم ملایم و منطقی باشم. خوبه؟ #ISFP میتونی وسیله هام رو هر وقت خواستی قرض بگیری. اصلا برای خودت. #ISFJ *خودت اینجا یه جمله خفن بذار چون بلد نیستم* ولی صادقانه... تو واقعا...
  3. Natanahi

...روتین مناسبی که براش رضایت بخش باشه. ـ #INFJ ↜ مکالمات عمیق با دوستان نزدیک. ـ #intj ↜ کشف مسائل سربسته و مرموز. ـ #ISTP ↜ حس آزادی و امنیت. ـ #ISFP ↜ داشتن یه دلیل برای شوق و انگیزه درونی. ـ #INFP ↜ نتایج خلاقانه توی هر زمینه. ـ #INTP ↜ حل کردن معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون...
  4. Natanahi

...به زور ازش اطلاعات نمیخواد، در عوض آروم باهاش ارتباط برقرار میکنه. ـ #ISTP ↜ کسی که بهش آزادی بده و بذاره این تایپ مطابق خواسته‌هاش پیش بره. ـ #ISFP ↜ کسی که بی تعصب و آزادانه از موسیقی، هنر و زیبایی ها لذت ببره. ـ #INFP ↜ کسی که صادقانه درکش کنه. ـ #INTP ↜ کسی که موقع به اشتراک گذاری افکار...
  5. Natanahi

...↜ منطقی ترین ها هم، قلب و احساسات دارن! ـ #INFP ↜ مقید ترین ها هم، ممکنه اعتقاداتشون به لرزه در بیاد ـ #INTP ↜ قضاوت گر ترین ها هم، میتونن به شدت احساسی برخورد کنن. ـ #ISTP ↜ شجاع ترین ها هم، ترس های خودشون رو دارن. ـ #ISFP ↜ واقع بین ترین ها هم، ممکنه دیدگاه واقع بینانشون رو از دست بدن.
  6. Hani_Sk

تایپ‌ها وقتی بی‌خبر رفتین دم در خونشون تا بگید بیا بریم بیرون، چیکار می‌کنن؟ ـ #ESFJ, #ISFJ, #ISFP, #ENFJ : خوشحال می‌شن و قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP ...
  7. Hani_Sk

...کفایت میکنه. ـ #ISTP ↜ از جمله کسایی که وقتی ذهنش یکم درگیره شاید بخواد به خودش برسه و همچنین لباس های راحتی رو به پوشش مجلل ترجیح میده. ـ #ISFP ↜ ممکنه برخلاف بقیه، زمانِ عصر و شب رو برای انجام کارهاش بیشتر ترجیح بده و مدعی بشه که اون زمان از لحاظ ذهنی پر بار تره. ـ #INFP ↜ احتمالا از...
  8. Natanahi

...↜ سعی کنید افرادی که باشما تفاوت های زیادی دارن رو هم درک کنید ـ #ISTP ↜ مهارت های دیگران هم میتونه مفید باشه و شما رو به جاهایی که دوست دارین برسونه ـ #ISFJ↜ حواستون رو جمع کنید. بین خوب بودن و تو سری خور بودن خیلی فرق هست! ـ #ISFP ↜ سعی کنید نیاز های خودتون رو تشخیص بدید و درموردش حرف بزنید.
  9. Natanahi

ISFP ماجراجو | ISFP

اگه isfp هستی کتاب « مکبث » و « رومئو ژولیت » رو بخون . #ISFP
  10. اِنزوا؛

ISFP ماجراجو | ISFP

ـ ISFP: من فقط یه بار زندگی میکنم، دلم میخواد از همه لحظاتی که دارم لذت کافی ببرم که بعد ها حسرت لحظه های از دست رفتم رو نخورم. ترجیح میدم یه اشتباه شیرین کنم تا تلخی تجربه نکردنش تو دلم بمونه! من نادون نیستم فقط قدر لحظات زندگیم رو میدونم و ازشون لذت میبرم، همین! #ISFP
  11. Natanahi

...بشه. ـ #intj ↜ ندونه پتانسیل های حقیقیش چه چیز هایی هستن، ندونه چه هدفی داره و باید چکار کنه. ـ #ISTP ↜ مجبور بشه راجع به احساساتش حرف بزنه. ـ #ISFP ↜ اینکه ارائه یا سخنرانی داشته باشه. ـ #INFP ↜ بدون داشتن شناخت و اطلاعاتی، مجبور بشه به یه مکان شلوغ پا بذاره. ـ #INTP ↜ اینکه مجبور باشه جواب...
  12. Natanahi

...کراشت صحبت کن، بقیه‌اش رو خدا کریمه" ـ #ISTJ و #ENTJ و #ESFJ ↜ دسته "حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP...
  13. اِنزوا؛

ISTP چیره‌دست | ISTP

بی اهمیتی و اهمیت دادن نقطه مقابل همن ولی istp هردوش رو باهم داره #ISTP
  14. Kalŏn

ISFP ماجراجو | ISFP

#ISFP از گذروندن اوقاتش با آدم هایی که اشتراکات زیادی باهاش دارن لذت میبره
  15. Amin~

...ـ #ISTP ↜ تامب رایدر (Tomb Raider) ـ #ESTP ↜ نامحدود (Limitless) ـ #ISTJ ↜ یادگاری (Memento) ـ #ESTJ ↜ سقوط شاهین سیاه (Black Hawk Down) ـ #ISFP ↜ مزایای گوشه گیر بودن (The Perks of Being a Wallflower) ـ #ESFP ↜ سینمایی Candy ـ #ISFJ ↜ سینمایی Forrest Gump ـ #ESFJ ↜ سینمایی The...
عقب
بالا