فال شب یلدا

کاربرد هشتگ mbti

1. Tikalina

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

فقط istj و enfj... *:458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: #mbti
  2. Amin~

آموزشی تست شخصیت شناسی MBTI

...ممکنه بگیرید که این هم به دلیل اینه که ممکنه کاملا دقیق پاسخ نداده باشید و غیر از اون هم این پست ها کاملا قابل اعتماد نیستن اما وقتی تازه با MBTI آشنا شدید این روش می تونه کمکتون کنه. حتما حواستون باشه طوری جواب بدید که واقعا هستید، نه طوری که دوست دارید باشید. چند جواب اشتباه ممکنه تایپ...
  3. Amin~

...افراد Feeling جزو اولویت‌های ارتباطی هست. #XXFX ها خیلی خوب میتونن خودشون رو جای دیگران بذارن و احساسشون رو بفهمن. البته #XXTX ها هم «میتونن» این کار رو انجام بدن،‌ اما مسئله این جاست که F ها بر این اساس تصمیم می‌گیرن اما T ها این فرایند رو توی تصمیم‌گیری‌شون دخالت نمیدن. ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ #mbti
  4. Amin~

៕ #Psychology ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ • تیپ شناسی MBTI چطور به بهبود رابطه عاشفانه کمک میکنه؟ شاید بپرسید پس تیپ‌شناسی MBTI چه کمکی به رابطه عاطفی ما میکنه؟ ابزار MBTI، توی رابطه عاطفی هم، مثل سایر جنبه‌ها، هیچ گزینه‌ای رو از دایره انتخاب‌های ما مطلقا حذف یا تایید نمیکنه. MBTI توی رابطه عاطفی یک «ابزار...
  5. Amin~

...و رشد شخصی اهمیت بیشتری قائل هستن. در صورتی که Tها از شغل فعلی‌شون راضی نباشن، با آمادگی و اشتیاقِ بیشتری حاضرن کارشون رو عوض کنن و در شغلی دیگه‌ای مشغول به فعالیت بشن. اونها زمان قابل توجهی رو به فکر کردن و تجزیه و تحلیل اتفاقات و ارزیابی اهداف آتی زندگی‌شون اختصاص میدن. ════════════...
  6. Amin~

...ناراحت نمی‌کنن و در نتیجه برای رسیدن به اهداف و دستاوردها چندان خودشون رو به آب و آتیش نمی‌زنن. این تیپ افراد وقتی هدفی داشته باشن خیلی به خودشون سخت نمی‌گیرن. افراد A معمولاً خیلی در مورد اتفاقات گذشته فکر نمیکنن و خودشون رو مشغول تحلیل رویدادها و اقدامات قبلی نمی‌کنن. ―――———―――———――...
  7. Amin~

...∽ کارکرد Ne در حالت سالم: خوش‌بینی، آماده بودن برای وقایعِ غیر مترقبه، خلاقیت ∽ کارکرد Ne در حالت ناسالم: اغراق غیر طبیعی در مورد شرایط، تخمین نادرست نتایج ∽ کارکرد Ti در حالت سالم: استدلال منطقی و عقلانی قوی ∽ کارکرد Ti در حالت ناسالم: سوگیریِ ذهنی و نگاه کلیشه‌ای و سطحی ―――———―――———――...
  8. Amin~

...سعی میکنه خودش رو از احساسات و تاثیرات دنیای بیرون جدا کنه، و بفهمه چه چیز با عقل جور در میاد. برای مثال برای حل کردن مسائل پیچیده و فهم چگونگی کارکرد ماشين‌ها از Ti استفاده می کنیم. Ti سعی میکنه به این سوال جواب بده: چه چیز منطقیه؟ چرا این پدیده رخ میده؟ ‍فانکشن غالب شما کدومه؟ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯...
  9. Amin~

...اونها رفتار و عمل کنیم. با استفاده از Fi میتونیم معنی زندگی رو پیدا کنیم، و تشخیص بدیم که چه چیزی برامون مهمه و ما رو خوشحال می کنه. وقتی از ارزشهای خودمون دفاع میکنیم، تحت تاثير Fi هستیم. Fi سعی میکنه به این سوال جواب بده: چه چیزی با ارزش و حائز اهمیته؟ ‍ فانکشن غالب شما کدومه؟ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯...
  10. Amin~

៕ #Guide ⎯⎯⎯⎯⎯ • معنای حروف در دسته بندیِ 16 تیپ شخصیتی MBTI ∽ نحوه دریافت انرژی: ◽️ ـextraversion : E – برون گرایی ◼️ ـintroversion : I – درون گرایی ∽ نحوه دریافت اطلاعات فرد از محیط بیرون: ـintuition : N – شهود ـsensing : S – حس ∽ نحوه تصمیم گیری: ـthinking : T – تفکر ـfeeling : F –...
  11. Amin~

៕ #Psychology ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ وقتی MBTI یاد می‌گیریم باید متوجه سهم و نقش این دانش توی زندگی خودمون باشیم. باید بدونیم دانش تیپ‌شناسی چه موقعی می‌تونه به ما کمک کنه و کجاها حرفی برای گفتن نداره. در واقع باید با کاربردهای اصلی MBTI آشنا باشیم و بی‌دلیل، در هر موقعیتی از این دانش استفاده نکنیم...
  12. Amin~

៕ #Psychology ════════ • استفاده نادرست از MBTI قرار نیست ما با هر کسی که دارای تایپ جفت ما هست حتما بسازیم، چون فرد به فرد متفاوته و باید تمایز های خاص افراد رو لحاظ کرد. شما ممکنه از فردی با تایپ XXXX خوشتون بیاد و از یک نفر دیگه با همون تایپ بیزار باشید، این به معنای خوب یا بد بودن اون...
  13. Amin~

៕ #Psychology ════════ • استفاده نادرست از MBTI بهانه کردن تایپ برای انجام ندادن و ابزار ناتوانی در یک کار، اصلا حرکت درستی نیست. در این هنگام باید از خودتون بپرسید هدف من از تست MBTI و فهمیدن تایپ شخصیتیم چی بوده؟ اینکه برای ناتوان پنداشتن خودم دلیل و توجیهی پیدا کنم؟ خیر. شما تست دادید تا...
  14. Amin~

៕ #Psychology ════════ • استفاده نادرست از MBTI - محدود سازی و شرطی کردن خود، امری غلط در جامعه MBTI "شریک زندگی من باید تایپ XXXX رو داشته باشه چون من فقط با این تایپ میسازم." "من فقط با هم تایپ های خودم دوست میشم." "من از افرادی که تایپ شخصیتی XXXX رو داشته باشن بدم میاد." "من تایپ XXXX...
  15. Amin~

៕ #Psychology ―――———――― • استفاده نادرست از MBTI چون INFP هستم پس استعداد نویسندگی دارم. چون ISTJ هستم پس تعهد کاری بالا دارم. چون INTP هستم قدرت تحلیل‌گری بالا دارم. چنین طرز فکری روی دیگه‌ای هم داره: چون ... هستم نمیتونم احساسات رو درک کنم. چون .... هستم تنبلم. چون .... هستم سر قرارها...
عقب
بالا