نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ دخترها_همیشه_مقصرند

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین رفتی که من یخچالِ قطبی را در آتش دوزخ برقصانم #آقای_افشاری_احسان عکس کاراکترهای #دخترها_همیشه_مقصرند ! رو هم می‌ذارم داخل پروفایلم. خدا بخواد قصه جلوتر بره... عکس کاراکتر این قصه رو هم براتون می‌ذارم. ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین دیگر درونم یخ نمی‌بندی بهمن‌ترین ماهِ زمستانم #آقای_افشاری_احسان می‌دونید دوستتون دارم؟ اگر کتاب #دخترها_همیشه_مقصرند ! رو افتخار دادید و تهیه کردید، عکسش رو برام بفرستید تا دوتا فایل خاطره‌بازی رو براتون ارسال کنم:big-hug: ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  3. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین مثل نوری که به سوی ابدیت جاری است قصه ای با تو شد آغاز که پایان نگرفت #آقای_نظری_فاضل اگر کتاب #دخترها_همیشه_مقصرند ! رو محبت کردید و خریدید، دوتا فایل خاطره‌بازی داره. عکس کتاب رو برام بفرستید تا فایل‌ها رو برای شما مهربونا بفرستم:face-holding-back-tears...
عقب
بالا