متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_بهمنی_کاظمشون

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین وزش باد شدید است و نخ‌ام محکم نیست...اشتباه است مرا دورتر از این نکردن #آقای_بهمنی_کاظمشون سلام به روی ماهتون که... حال دلتون خوب پست ۴ از ۴ _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:اللهم عجل لولیک...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین بید مجنون کاشتم، فکر تو بودم، خشک شد...زرد می‌شد مطمئنا کاج اگر می‌کاشتم #آقای_بهمنی_کاظمشون سلام به روی ماهتون که... دوستتون دارم... حال دلتون خوب پست ۳ از ... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:اللهم...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین کم به دست آوردمت، افزون ولی انگاشتم...بیش از این‌ها از دعای خود توقع داشتم #آقای_بهمنی_کاظمشون سلام به روی ماهتون که... حالتون واقعا چطوره؟ هوم؟ میگم... حال دلتون خوب پست ۲ از ... __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین در جهان تهی از عشق نمی‌مانم...در جهان تهی از عشق نمی‌باید زیست #آقای_بهمنی_کاظمشون سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ حدسی دارید؟ راجع به همه‌چیز:day-dreaming: حال دلتون خوب پست ۱ از ... __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  5. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین خواهشی کردم، به من گفتی کمی نفسانی است...خواهش امروزم از دیروز نفسانی‌تر است #آقای_بهمنی_کاظمشون سلام به روی ماهتون... حالتون واقعنی چطوره؟ حال دلتون خوب برای دل‌های همدیگه دعا کنیم... دوستتون دارم... خوشحال میشم برام نظرهای قشنگتون رو بنویسید. پست ۵ از ۵ __________________...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل یک دیوانه‌ی لال بریده از همه...هم‌کلامی‌های من با خویش طولانی‌تر است #آقای_بهمنی_کاظمشون سلام به روی ماهتون که حال دلتون خوب پست ۴ از ۵ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین تو ماه بودی و بوسیدنت نمی‌دانی...چه ساده داست مرا هم بلندقد می‌کرد #آقای_بهمنی_کاظمشون سلام به روی ماهتون... می‌دونید که خیلی به خوندن نظراتتون نیاز دارم؟ هوم؟ دوستتون دارم پست ۳ از ۵ _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین تو همانی که دلم لک زده لبخندش را...او که هرگز نتوان یافت همانندش را #آقای_بهمنی_کاظمشون سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم چرا تعداد دوست‌داشتنی‌ها کم شده؟ به خاطر نحوه‌ی پچمکی پست‌گذاری یا اینکه قصه رو دیگه دوست ندارید؟ هوم؟ حال دلتون خوب پنج‌تا پست داریم پست ۱ از ۵...
عقب
بالا