محتوایی با کاران تگ شده ₕₒᵣzₐd

1. ₕₒᵣzₐd

سرآمد مجموعه دلنوشته‌های رویای کال | هورزاد اسکندری کاربر انجمن یک رمان

به نام خدا عنوان دلنوشته: رویای کال نویسنده: هورزاد اسکندری ویراستار: @*SHAKIBAgh* تگ: سرآمد مقدمه: این روزها مدام با خودم کلنجار می‌روم. دوست دارم به تو بگویم چقدر دلم برایت تنگ شده! اما کار درستی نیست. مدام می‌پرسم: - اگر بگویی دلتنگی برایش مهم است؟ نه! دنیل! هرگز به زبان نیاوردم، اما...
  2. ₕₒᵣzₐd

سرآمد مجموعه دلنوشته های نت سکوت | هورزاد اسکندری کاربر انجمن یک رمان

به نام خدا نام مجموعه دلنوشته: نت سکوت نویسنده: هورزاد اسکندری ویراستار: @*SHAKIBAgh* تگ: سرآمد مقدمه: گاه فکر می‌کنم ربات بودن آن قدرها هم بد نیست. این که بتوانی مداری که به تو آسیب می‌رساند را غیرفعال کنی، اتفاق مسرت بخشی است... . اگر بتوانی بفروشی یا تعویضش کنی که چه بهتر! آیسو! بیش از...
  3. ₕₒᵣzₐd

دلنوشته مجموعه دلنوشته های سینره | هورزاد اسکندری کاربر انجمن یک رمان

هو الحق عنوان: سینره نویسنده: هورزاد اسکندری مقدمه: سینره! از اشتباهاتت، دلیلی برای خنده بساز! شاید ما نود درصد راه را، اشتباه می‌رویم. پیش از این‌که دیگران، به فکر تازیانه‌ های روحی برای ما بیوفتند، این ما هستیم که با سرزنش و واخواهی خودمان، بهانه به دست آنها می‌دهیم، تا پوتک وارانه بر...
  4. ₕₒᵣzₐd

برگزیده رمان ردپای ویرانی | هورزاد اسکندری کاربر انجمن یک رمان

زاویه دید: دانای کل، اول شخص مفرد سطح: برگزیده کد رمان: 5572 ناظر: @miss_marynovel خلاصه: ویرانی قصه‌اش برای امروز و دیروز نیست. آدم‌هایی که پس از گذشت سالیان دراز، هنوز در بامداد ویرانی خود جا مانده‌اند و روحشان لا‌به‌لای ویرانی آن صبح ترک برداشت. اینجا پشت پرده‌ی هر ویرانی یک «ویران...
عقب
بالا