sadaf_che
پسندها
301

ارسالی‌های نمایه آخرین فعالیت ارسالی‌ها مدال‌ها تفکیک ارسالی ها درباره

  • سلام عزیز!
    ممنون میشم اگر رمانم رو بخونی و نظرت رو برام بنویسی😃
    یه دختر با گذشته‌ای تاریک، یه پسر با زخمای کهنه، و یه راز خانوادگی که همه‌چی رو از نو می‌سازه... این داستان پیدا شدنِ یه گم‌شده‌ست، وسط درد، لالایی و دوست داشتن.


    با خوندن و نوشتن نظرهاتون من رو مفتخر میکنید :white-heart:
    سلام عزیزم
    ممنون بابت لایک قشنگم:smiling-face-with-hearts::rose_1f339:
    سلام وقت بخیر
    خلاصه‌‌‌ی رمانتون حالت مقدمه داره، لطفا خلاصه‌‌ای مناسب‌تر در حد پنج_شش خط، همراه با معنی اسم رمانتون برام بفرستید تا رمانتون تایید بشه
    Sara_D
    Sara_D
    ببینید خلاصه یه متنی پنج شیش خطه که به خواننده توضیح میده رمان شما در رابطه با چیه، که وقتی خواننده می‌خواد شروع کنه به خوندن بفهمه موضوع رمان چیه
    هردو متن شما برای مقدمه‌ی رمان شما مناسبن
    sadaf_che
    sadaf_che
    می‌گفت، به راستی چهر‌ه‌ی پریان را دارم؛ چون الهه زیبایی مرا می‌پرستید! نمی‌دانم چه شد اما تا به خود آمدم، انگشتانم یخ زده بود. آن‌هایی که خود را جوانمرد می‌خواندند، گرمای دستانش را از من ربوده بودند. رخت عروسی‌ام را بر تن کسی دیگر پوشاندند و آشیانم را به او دادند. حال در این میان یک منِ نیمه جان با اویی که اکنون ویران است، روبه‌روی سرنوشت ایستاده‌ایم؛ اما در آخر چه کسی پیروزِ میدان می‌شود؟ نمی‌دانم! تنها می‌دانم که چشمانم توان دیدنِ آشفتگی پناهم را ندارد.
    این خلاصشه،توضیحم داده ماجرا رو،پسره میگفته که دختره مثل پری زیباست و دوسش داشته ،ی عده‌ام که خودشونو ادم خوب می دونستن این دوتا رو جدا کردن،ی نفر دیگه رو خواستن کنار پسره جایگزین این کنن لباس عروس دختره و خونه ای قرار بوده با پسره توش زندگی کنن رو هم به همون جایگزینش دادن، الان این دوتا قراره با سرنوشت و تقدیر بجنگن که در ادامه معلوم شه بهم میرسن یا نع،که اونو دیگه باید خود مخاطب بخونه.
    • Like
    واکنش‌ها[ی پسندها] Sara_D
    sadaf_che
    sadaf_che
    خیلی واضحم بخوام بگم اون جذابیت و معما بودنش رو از دست میده
    • Like
    واکنش‌ها[ی پسندها] Sara_D
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری

تعداد بازدید از پروفایل

41

آخرین بازدیدکنندگان

عقب
بالا