Masoome.e
پسندها
970

ارسالی‌های نمایه آخرین فعالیت ارسالی‌ها تفکیک ارسالی ها درباره

• سلام
    Hafez
    Hafez
    دیدم آشنا نشدیم گفتم آشنا شیم تا آشناییتمون بیشتر از دیر نشه😂
    سلام، وقت بخیر!
    ممنون میشم اگر رمانم رو بخونین و نظرتون رو راجبش برام بنویسین
    سلام نلیکم:wave:
    سری سوم چالش سریال‌بین در جریانه!:dance1:میتونی حدس بزنی هر عکس برای کدوم فصله؟ :408:
    این چالش میتونه فرصت خوبی برای به دست آوردن یه مدال جدید باشه:sports-medal::1043426568:
    منتظر حضور گرمت هستیم:610597-4b43c1280db8b759412631397f19aef4:

سلام! :hanghead:
    توی تالار سینما دنبال کاربران فعال هستیم که مرتب پست بزارن و به رونق بخش کمک کنن.
    اگه علاقه‌مند بودی، خوشحال می‌شیم به جمعمون بپیوندی :190::408:
    سلام قشنگم ی انتقاد کوچیک به رمانت امیدوارم ناراحت نشی حجم مونولوگ و توصیفاتت خیلی زیاده به حدی که از واقع گرایی خارج و به سمت حوصله سر بری متمایل شده
    • Like
    واکنش‌ها[ی پسندها] Masoome.e
    Masoome.e
    Masoome.e
    سلام عزیزم، ممنون از مطالعه و نظرت.
    اول اینکه متوجه‌ی منظورت از واقع‌گرایی نشدم؛ توصیفات اکت‌های معمولیِ هر کاراکتر توی موقعیتیه که درونش حضور داره، چیزی نیست که با واقعیت جور درنیاد... ضمن اینکه این سبک نوشتنِ بنده‌ست که ترجیح میدم برای تصویرسازیِ کامل کلِ جزئیات رو در قالب کلمات تحویل مخاطب بدم، از طرفی هم حجمِ تراژدیِ رمان سنگینه و گذشتنِ سرسری از بخش‌های احساسی علاوه بر اینکه همذات پنداری با کاراکترها رو از بین می‌بره، فضای رمان رو هم مسخره می‌کنه.
    رمان از فیلم و سریال متمایزه. شما وقتی یه فیلم می‌بینی، چهره‌ی بازیگر، حالت‌هاش، رفتارش، محیطی که درونشه و... همه و همه جلوی چشم‌هاته، فقط شنونده‌ی دیالوگ‌هایی؛ ولی برای رمان نویسنده فقط با کلمات می‌تونه تصویرسازی دقیق انجام بده و قصدِ منم با این سبک نوشتن همین تصویرسازی کامله که بیشترِ جاها آمیخته با بازیِ کلماتم هست برای یکنواخت نشدن، یعنی صرفا رمان متکی به توصیفات نیست.
    در نهایت این سبک قلم منه که نمیشه گفت حوصله سربره، به نظر بابِ سلیقه‌ی شما نبوده!
    A
    asalezazi
    عشقم بازم میگم امیدوارم به دید نقد دیده باشی نه اینکه خدایی نکرده توهین کنم من منتقد بودم سابقا در حال حاضر مدیر ویرایشم و با این حجم رمان که میاد زیر دستم و مجبورم همه رو بخونم تجربه ام خیلی بالاترم رفته من نظر مخاطب های زیادی رو دیدم قطعا شما این تراژدی به عالی ترین روش ممکن دراوردی اما بسیار زیاده توی هر پارت نهایتاً سه تا دیالوگ دیده میشه که تو اصول نویسندگی همیشه میگن باعث سر رفتن حوصله مخاطب میشه به نظر منم رمان فقط توصیف و تراژدی نیست ارتباط گیری لازم ایجاد نمیشه
    Masoome.e
    Masoome.e
    متوجهم بانو، حرفت متین... دوتا مسئله هست، اول اینکه صحنه‌ها دیالوگ نمی‌طلبن، من هر صحنه‌ای که حرف یا بحثی باشه قطعا دیالوگ می‌نویسم و اینکه دیالوگ‌های روزمره رو من نمی‌نویسم... حرف‌ها و بحث‌های مهم رو می‌نویسم که رمان به حاشیه نره. این سبک از نوشتن هم مخاطب‌های خاص خودش رو داره، یعنی من خواننده‌هایی رو هم دارم که با این سبک نوشتن من ارتباط می‌گیرن. بسته به سلیقه‌ست بازم.
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری
  • در حال بارگیری

تعداد بازدید از پروفایل

492

آخرین بازدیدکنندگان

عقب
بالا