متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه ⚽اخبار کوتاه فوتبالی⚽

• نویسنده موضوع Friba~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 307
  • بازدیدها 8,035
  • کاربران تگ شده هیچ

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
کاسمیرو ماها قبل از من دراباره شرایط یونایتد میپرسید

جدایی کاسمیرو برای رئالی‌ها غیرمنتظره بود ولی گویا او از ماه‌ها قبل برای این انتقال برنامه‌ریزی کرده بود. فرد در این رابطه گفت:«کاسمیرو ماه ها قبل از من در مورد یونایتد می پرسید و من با جزئیات همه چیز در مورد باشگاه را برایش توضیح دادم. همه از انتقال او شوکه شدند ولی من از مدت ها قبل مطلع بودم. کاسمیرو از پروژه باشگاه خوشش آمد و به نظرش فوق العاده بود.»

فرد ادامه داد:«معتقدم او تصمیم درستی گرفت. ما در مسیر درستی قرار داریم و در فصل جاری توانسته ایم تیم های بزرگی را شکست دهیم. کاسمیرو از بهترین بازیکنان دنیاست و بدون شک کمک خواهد کرد یونایتد به روزهای خوبش برگردد. بسیار خوشحالم در یونایتد کنار او بازی می کنم.»

منبع:ورزش‌سه

امضا : ملیکـا

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
دقایقی پیش رسانه‌های نزدیک به باشگاه بارسا تصاویری از این پیراهن ویژه را منتشر کردند. به جز این پوشیدن این پیراهن توسط بازیکنان بارسلونا قرار است قبل از به صدا درآمدن سوت مسابقه پلاکارد بزرگی با عبارت "همیشه 3" در استادیوم نوکمپ به نمایش گذاشته شود.
پیکه در پایان بازی هم در استادیوم نوکمپ دور افتخار خواهد زد تا با ابراز احساسات تماشاگران پاسخ دهد.

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
با منتفی شدن حضور جواد نکونام در تیم ملی به احتمال فراوان مارکار آقاجانیان بار دیگر در کنار کارلوس کی‌روش قرار خواهد گرفت.

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
هرتابرلین 2 - بایرن مونیخ 3
لوکباکیو 40، سلکه 45 - موسیالا 12 و چوپوموتینگ 37، 38

دورتموند 3 - بوخوم 0
موکوکو 8، 45+2 و رینا 12

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
تیم فوتبال ساحلی ایران با پیروزی 5 بر 2 برابر امارات راهی فینال مسابقات بین قاره‌ای شد و فردا به مصاف برزیل خواهد رفت.

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
پیام عاشقانه پورتو برای مهدی!

شب گذشته از هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ فوتبال پرتغال تیم‌های پورتو و پوکاش دی‌فریرا مقابل هم قرار گرفتند که این مسابقه در پی درخشش مهدی طارمی با نتیجه 4 بر صفر به سود پورتو خاتمه پیدا کرد.

به همین خاطر صفحه رسمی باشگاه پورتو باردیگر از ستاره ایرانی‌اش تمجید کرد و نوشت: "هیچ نمی‌توان گفت جز عشق و محبت"...

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
روزهای رویایی مجیدی در کلبا

این تیم بی‌ستاره که فصل گذشته رتبه یازدهم جدول را به خود اختصاص داد، حالا با حضور سرمربی سابق استقلال از ۹ بازی ۱۷ امتیاز کسب کرده و تنها ۲ امتیاز با ۳ تیم صدرنشین فاصله دارد.

شاگردان مجیدی روز گذشته بنی‌یاس را شکست دادند و حالا بالاتر از العین، به رتبه‌های بالایی جدول می‌اندیشند.

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
احتمال حضور هیونگ مین در فهرست کره‌ای‌ها در جام جهانی ۲۰۲۲

پزشکان معتقدند سون هیونگ مین، ستاره کره‌ای تاتنهام که در بازی لیگ قهرمانان اروپا برابر مارسی فرانسه از ناحیه چشم آسیب دید و جمعه گذشته عمل جراحی شد، می‌تواند به جام جهانی 2022 برسد و در ترکیب کره‌جنوبی قرار بگیرد.

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
بلیت‌های تماشاگران ایرانی در جام جهانی افزایش یافت

معاون وزیر خارجه:
طبق رایزنی با مقامات قطر، برای هر بازی ایران در جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در قطر بیش از ۱۱ هزار بلیت به تماشاگران ایرانی اختصاص می‌یابد.

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,525
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
مصدومیت مسی دو هفته مانده به جام جهانی؛

باشگاه پاری سن ژرمن اعلام کرد مسی دچار مصدومیت جزئی شده و از لیست دیدار با لوریان خارج شده است، باشگاه پاریسی اما اعلام کرد فوق ستاره آرژانتینی از هفته آینده می‌تواند در تمرینات حاضر باشد.

عقب
بالا