nasi_ag کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 942 پسندها 18,479 امتیازها 41,073 مدالها 25 19/12/20 #251 Mahtab_rt گفت کمک به مردم. خوب کردن حال مردم؛ و به همین دلیل به روانشناسی هم علاقه دارم. ت چی کلیک کنید تا باز شود... رسیدن به اهدافم به هر طریقی تاحالا شده روی یکی از شخصیتهای داستانی کراش بزنی؟! کدوم داستان و کدوم شخصیت امضا : nasi_ag
Mahtab_rt گفت کمک به مردم. خوب کردن حال مردم؛ و به همین دلیل به روانشناسی هم علاقه دارم. ت چی کلیک کنید تا باز شود... رسیدن به اهدافم به هر طریقی تاحالا شده روی یکی از شخصیتهای داستانی کراش بزنی؟! کدوم داستان و کدوم شخصیت
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 19/12/20 #252 Nasi _84 گفت رسیدن به اهدافم به هر طریقی تاحالا شده روی یکی از شخصیتهای داستانی کراش بزنی؟! کدوم داستان و کدوم شخصیت کلیک کنید تا باز شود... آره. سورن توی هیچکسان. به کدوم ساز موسیقی علاقه داری امضا : Mahtab Rezayat
Nasi _84 گفت رسیدن به اهدافم به هر طریقی تاحالا شده روی یکی از شخصیتهای داستانی کراش بزنی؟! کدوم داستان و کدوم شخصیت کلیک کنید تا باز شود... آره. سورن توی هیچکسان. به کدوم ساز موسیقی علاقه داری
nasi_ag کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 942 پسندها 18,479 امتیازها 41,073 مدالها 25 19/12/20 #253 mānəłı گفت ویالون اگه داستان زدگی خودتو مینوشتی و چاپ میکردی، چه اسمی میذاشتی که خوانندههای زیادی پیدا کنه؟ کلیک کنید تا باز شود... کودکی که کودکی نکرد اگه خدا ازت بپرسم میخوای زنده بمونی یا بمیری چی میگی امضا : nasi_ag
mānəłı گفت ویالون اگه داستان زدگی خودتو مینوشتی و چاپ میکردی، چه اسمی میذاشتی که خوانندههای زیادی پیدا کنه؟ کلیک کنید تا باز شود... کودکی که کودکی نکرد اگه خدا ازت بپرسم میخوای زنده بمونی یا بمیری چی میگی
baraneh نو ورود سطح 2 ارسالیها 23 پسندها 212 امتیازها 990 مدالها 1 سن 27 20/12/20 محروم #254 Nasi _84 گفت کودکی که کودکی نکرد اگه خدا ازت بپرسم میخوای زنده بمونی یا بمیری چی میگی کلیک کنید تا باز شود... نه زنده نه مرده جاودانه بشم امضا : baraneh
Nasi _84 گفت کودکی که کودکی نکرد اگه خدا ازت بپرسم میخوای زنده بمونی یا بمیری چی میگی کلیک کنید تا باز شود... نه زنده نه مرده جاودانه بشم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/12/20 #255 Nasi _84 گفت کودکی که کودکی نکرد اگه خدا ازت بپرسم میخوای زنده بمونی یا بمیری چی میگی کلیک کنید تا باز شود... میخوام زندگی کنم اونطور که تو میخوای باشم اگه یه روزی بخوای از دوستت دفاع کنی حاظری پا رو حق بزاری ؟ امضا : m.sina
Nasi _84 گفت کودکی که کودکی نکرد اگه خدا ازت بپرسم میخوای زنده بمونی یا بمیری چی میگی کلیک کنید تا باز شود... میخوام زندگی کنم اونطور که تو میخوای باشم اگه یه روزی بخوای از دوستت دفاع کنی حاظری پا رو حق بزاری ؟
baraneh نو ورود سطح 2 ارسالیها 23 پسندها 212 امتیازها 990 مدالها 1 سن 27 24/12/20 محروم #256 m.sina گفت میخوام زندگی کنم اونطور که تو میخوای باشم اگه یه روزی بخوای از دوستت دفاع کنی حاظری پا رو حق بزاری ؟ کلیک کنید تا باز شود... جوری دفاع میکنم که نه سیخ بسوزه نه کباب یعنی جوری که هم از دوستم دفاع میکنم هم اینکه پا رو حق نمیزارم مزخرف ترین غذایی که خوردی؟ امضا : baraneh
m.sina گفت میخوام زندگی کنم اونطور که تو میخوای باشم اگه یه روزی بخوای از دوستت دفاع کنی حاظری پا رو حق بزاری ؟ کلیک کنید تا باز شود... جوری دفاع میکنم که نه سیخ بسوزه نه کباب یعنی جوری که هم از دوستم دفاع میکنم هم اینکه پا رو حق نمیزارم مزخرف ترین غذایی که خوردی؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/12/20 #257 baraneh گفت جوری دفاع میکنم که نه سیخ بسوزه نه کباب یعنی جوری که هم از دوستم دفاع میکنم هم اینکه پا رو حق نمیزارم مزخرف ترین غذایی که خوردی؟ کلیک کنید تا باز شود... بیف استرو گانف حالم بد شد اگه روزی بخوای بین خانواده و کسی رو میخوای انتخاب کنی کدوم سمت میری ؟ امضا : m.sina
baraneh گفت جوری دفاع میکنم که نه سیخ بسوزه نه کباب یعنی جوری که هم از دوستم دفاع میکنم هم اینکه پا رو حق نمیزارم مزخرف ترین غذایی که خوردی؟ کلیک کنید تا باز شود... بیف استرو گانف حالم بد شد اگه روزی بخوای بین خانواده و کسی رو میخوای انتخاب کنی کدوم سمت میری ؟
baraneh نو ورود سطح 2 ارسالیها 23 پسندها 212 امتیازها 990 مدالها 1 سن 27 24/12/20 محروم #258 m.sina گفت بیف استرو گانف حالم بد شد اگه روزی بخوای بین خانواده و کسی رو میخوای انتخاب کنی کدوم سمت میری ؟ کلیک کنید تا باز شود... اووم سخته ولی اگه واقعا اون طرف هم دوستم داشته باشه و عاشقم باشه و منو کامل درک کنه اون وقت خانوادمو چون ارزش خانواده بیشتر از یه عشقه بدترین اتفاق زندگیت؟ امضا : baraneh
m.sina گفت بیف استرو گانف حالم بد شد اگه روزی بخوای بین خانواده و کسی رو میخوای انتخاب کنی کدوم سمت میری ؟ کلیک کنید تا باز شود... اووم سخته ولی اگه واقعا اون طرف هم دوستم داشته باشه و عاشقم باشه و منو کامل درک کنه اون وقت خانوادمو چون ارزش خانواده بیشتر از یه عشقه بدترین اتفاق زندگیت؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/12/20 #259 baraneh گفت اووم سخته ولی اگه واقعا اون طرف هم دوستم داشته باشه و عاشقم باشه و منو کامل درک کنه اون وقت خانوادمو چون ارزش خانواده بیشتر از یه عشقه بدترین اتفاق زندگیت؟ کلیک کنید تا باز شود... از دست دادن عزیزم (مادر ) بهترین اتفاق زندگی شما ؟ امضا : m.sina
baraneh گفت اووم سخته ولی اگه واقعا اون طرف هم دوستم داشته باشه و عاشقم باشه و منو کامل درک کنه اون وقت خانوادمو چون ارزش خانواده بیشتر از یه عشقه بدترین اتفاق زندگیت؟ کلیک کنید تا باز شود... از دست دادن عزیزم (مادر ) بهترین اتفاق زندگی شما ؟
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 925 پسندها 12,189 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #260 baraneh گفت اووم سخته ولی اگه واقعا اون طرف هم دوستم داشته باشه و عاشقم باشه و منو کامل درک کنه اون وقت خانوادمو چون ارزش خانواده بیشتر از یه عشقه بدترین اتفاق زندگیت؟ کلیک کنید تا باز شود... به دنیا اومدن داداش و آبجیم کدوم درسو بیشتر دوست داری؟ معدل اون درسو بگو امضا : ChakavaK
baraneh گفت اووم سخته ولی اگه واقعا اون طرف هم دوستم داشته باشه و عاشقم باشه و منو کامل درک کنه اون وقت خانوادمو چون ارزش خانواده بیشتر از یه عشقه بدترین اتفاق زندگیت؟ کلیک کنید تا باز شود... به دنیا اومدن داداش و آبجیم کدوم درسو بیشتر دوست داری؟ معدل اون درسو بگو