Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,893 امتیازها 22,873 مدالها 16 24/12/20 #271 Reihaneh.R.C.h گفت تو هشتاد روز جهانگردی کنم جالبترین جکی که شنیدید؟؟ کلیک کنید تا باز شود... معلم: خب پسرم! به حشرهای که از شهد گل عسل میسازه چی میگیم؟ دانشآموز: دستت درد نکنه حشره. *** اسم یکی از معلمات که ازش خوشت میومد یا میاد. امضا : Mahtab Rezayat
Reihaneh.R.C.h گفت تو هشتاد روز جهانگردی کنم جالبترین جکی که شنیدید؟؟ کلیک کنید تا باز شود... معلم: خب پسرم! به حشرهای که از شهد گل عسل میسازه چی میگیم؟ دانشآموز: دستت درد نکنه حشره. *** اسم یکی از معلمات که ازش خوشت میومد یا میاد.
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 923 پسندها 12,183 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #272 Mahtab_rt گفت معلم: خب پسرم! به حشرهای که از شهد گل عسل میسازه چی میگیم؟ دانشآموز: دستت درد نکنه حشره. *** اسم یکی از معلمات که ازش خوشت میومد یا میاد. کلیک کنید تا باز شود... معلم زیاد داریم.اما من خانم گلخطمی رو خیلی دوست دارم. اشعار کدوم شاعرو بیشتر دوست داری؟؟ امضا : ChakavaK
Mahtab_rt گفت معلم: خب پسرم! به حشرهای که از شهد گل عسل میسازه چی میگیم؟ دانشآموز: دستت درد نکنه حشره. *** اسم یکی از معلمات که ازش خوشت میومد یا میاد. کلیک کنید تا باز شود... معلم زیاد داریم.اما من خانم گلخطمی رو خیلی دوست دارم. اشعار کدوم شاعرو بیشتر دوست داری؟؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,893 امتیازها 22,873 مدالها 16 24/12/20 #273 Reihaneh.R.C.h گفت معلم زیاد داریم.اما من خانم گلخطمی رو خیلی دوست دارم. اشعار کدوم شاعرو بیشتر دوست داری؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اشعار سعدی. خب خانم گل خطمی از کدوم درس و دوران بوده؟ امضا : Mahtab Rezayat
Reihaneh.R.C.h گفت معلم زیاد داریم.اما من خانم گلخطمی رو خیلی دوست دارم. اشعار کدوم شاعرو بیشتر دوست داری؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اشعار سعدی. خب خانم گل خطمی از کدوم درس و دوران بوده؟
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 923 پسندها 12,183 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #274 Mahtab_rt گفت اشعار سعدی. خب خانم گل خطمی از کدوم درس و دوران بوده؟ کلیک کنید تا باز شود... دوران دبستانم.همهی درسامون! از سوسک میترسید؟ چرا؟؟ مگه سوسکم ترس داره امضا : ChakavaK
Mahtab_rt گفت اشعار سعدی. خب خانم گل خطمی از کدوم درس و دوران بوده؟ کلیک کنید تا باز شود... دوران دبستانم.همهی درسامون! از سوسک میترسید؟ چرا؟؟ مگه سوسکم ترس داره
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,893 امتیازها 22,873 مدالها 16 24/12/20 #275 Reihaneh.R.C.h گفت دوران دبستانم.همهی درسامون! از سوسک میترسی؟ چرا؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آره. از صدای بال زدنش میترسم. و میترسم بیاد بشینه روم و با اون پاهای کوچیکش روی گردنم راه بره و من از چندش قلقلکم بیاد! واییییییی..... تو چی؟ امضا : Mahtab Rezayat
Reihaneh.R.C.h گفت دوران دبستانم.همهی درسامون! از سوسک میترسی؟ چرا؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آره. از صدای بال زدنش میترسم. و میترسم بیاد بشینه روم و با اون پاهای کوچیکش روی گردنم راه بره و من از چندش قلقلکم بیاد! واییییییی..... تو چی؟
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 923 پسندها 12,183 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #276 Mahtab_rt گفت آره. از صدای بال زدنش میترسم. و میترسم بیاد بشینه روم و با اون پاهای کوچیکش روی گردنم راه بره و من از چندش قلقلکم بیاد! واییییییی..... تو چی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه. برعکس من عاشق کالبد شکافیم.دلم میخواد آزمایشش کنم! کدوم حیوونو دوست دارید؟؟ امضا : ChakavaK
Mahtab_rt گفت آره. از صدای بال زدنش میترسم. و میترسم بیاد بشینه روم و با اون پاهای کوچیکش روی گردنم راه بره و من از چندش قلقلکم بیاد! واییییییی..... تو چی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه. برعکس من عاشق کالبد شکافیم.دلم میخواد آزمایشش کنم! کدوم حیوونو دوست دارید؟؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,893 امتیازها 22,873 مدالها 16 24/12/20 #277 Reihaneh.R.C.h گفت نه. برعکس من عاشق کالبد شکافیم.دلم میخواد آزمایشش کنم! کدوم حیوونو دوست دارید؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیشه گفت حیوان. من عاشق پرنده هستم و زیاد به حیوانات حس خاصی ندارم. اسم مورد علاقهت چیه امضا : Mahtab Rezayat
Reihaneh.R.C.h گفت نه. برعکس من عاشق کالبد شکافیم.دلم میخواد آزمایشش کنم! کدوم حیوونو دوست دارید؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیشه گفت حیوان. من عاشق پرنده هستم و زیاد به حیوانات حس خاصی ندارم. اسم مورد علاقهت چیه
ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 923 پسندها 12,183 امتیازها 35,373 مدالها 19 24/12/20 #278 Mahtab_rt گفت نمیشه گفت حیوان. من عاشق پرنده هستم و زیاد به حیوانات حس خاصی ندارم. اسم مورد علاقهت چیه کلیک کنید تا باز شود... ریحانه شما چطور؟؟ امضا : ChakavaK
Mahtab_rt گفت نمیشه گفت حیوان. من عاشق پرنده هستم و زیاد به حیوانات حس خاصی ندارم. اسم مورد علاقهت چیه کلیک کنید تا باز شود... ریحانه شما چطور؟؟
Anikaw_k نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 7 امتیازها 0 24/12/20 #279 Mahtab_rt گفت نمیشه گفت حیوان. من عاشق پرنده هستم و زیاد به حیوانات حس خاصی ندارم. اسم مورد علاقهت چیه کلیک کنید تا باز شود... سپهر:) یه کاری که خیلی دوس داری انجامش بدی؟
Mahtab_rt گفت نمیشه گفت حیوان. من عاشق پرنده هستم و زیاد به حیوانات حس خاصی ندارم. اسم مورد علاقهت چیه کلیک کنید تا باز شود... سپهر:) یه کاری که خیلی دوس داری انجامش بدی؟
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,893 امتیازها 22,873 مدالها 16 24/12/20 #280 Reihaneh.R.C.h گفت ریحانه شما چطور؟؟ کلیک کنید تا باز شود... داروین. کدوم پرنده رو دوست داری امضا : Mahtab Rezayat