متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی [موضوع برایِ نوشتن]

• نویسنده موضوع MEHR.AFAQ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 239
  • بازدیدها 9,859
  • کاربران تگ شده هیچ

چیزای ترسناکی که میزارم خوبن؟ادامه بدم؟به درد رماناتون میخورن؟

• آره عالین ادامه بده :)

رای 53 80.3%
  • خوبه :/

رای 19 28.8%
  • نه ادامه نده تایپکو حذف کن :(

رای 1 1.5%

• مجموع رای دهندگان
    66

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
°در فرهنگ عامیانه مردم ایرلند، دولاهان یک شیطان ظالم و وحشتناک است که سوار بر اسب در جشنواره هایی خاص و بعد از غروب خورشید ظاهر می شود. این سوار، سر ندارد و تماما سیاه پوش است! او به وسیله دستش، سرش را بالا نگه می دارد تا بتواند دور دست ها را ببینید! اگر آنقدر بدشانس باشید که یکی از این شیطان ها را ببینید و اگر به نگاه کردن به او بیش از چند ثانیه ادامه دهید، یکی از این دو اتفاق برایتان خواهد افتاد. یا یک سطل بزرگ خون تازه از آسمان بر سر شما فرو می ریزد! و یا چشمانتان ناگهان می ترکد! بنابراین حتی اگر آنقدر بدشانس بودید که یکی از این شیطان ها را دیدید، هرگز به او زل نزنید و فقط فرار کنید...‼️

امضا : MEHR.AFAQ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
~ جو میتنی (Joe Metheny) معروف به «آدمخوار» گوشت قربانی های خود را با گوشت حیوانات مخلوط کرده و به صورت همبرگر در فست فود خود به فروش می رساند

°او در مورد این حرکت شنیع خود بیان داشت که وقتی گوشت آدم و حیوان را با هم مخلوط کنید، هیچ کسی متوجه تفاوت مزه آن ها نخواهد شد...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
°حواستون به عروسک هایی ‌که از بچگی باهاشون بازی میکردید و دیگه بازی نمیکنید باشید...
ممکنه یه روز اونا حوصلشون سر بره و بخوان با شما بازی کنن...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
~بیشتر فیلم‌های ترسناک را که با موضوع جن‌گیری ساخته شده دیده‌ایم و همین قضیه باعث شده تا اطلاعات بیشتری از جن‌گیری بدست بیاوریم، اما مطمئن باشید جن‌زده‌های واقعی بسیار ترسناک‌تر از چیزی است که در فیلم‌ها به تصویر کشیده می‌شود. اگر حرف ما را باور ندارید در ادامه داستان واقعی جن‌زدگی «رابی منهیم» را برای شما بازگو می‌کنیم تا به عمق وحشت ماجرا پی ببرید.

~ماجرای تسخیر رابی دهه ۱۹۳۰ باز می‌گردد و در آن زمان، رابی که نوجوانی ۱۳ ساله بود به این فکر افتاد تا با روح عمه‌اش از طریق «تخته ویجا» (Ouija board) ارتباط برقرار کند. برای آن دسته از خواننده‌هایی که با تخته آشنایی ندارند باید بگوییم این تخته شکل و شمایلی صاف و مستطیل شکل دارد و از آن برای احضار ارواح استفاده می‌شود. پس از انجام چنین کاری،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
°حتی اگر اهل فیلم‌های ترسناک هم نباشید باز هم مطمئن هستیم نام فیلم «جن‌گیر»، (The Exorcist)، را شنیده باشد و چه بسا که این فیلم را دیده‌اید. این فیلم داستان واقعی دختری ۱۴ ساله را با نام رولند دُو (Roland Doe)، را روایت می‌کند که در سال ۱۹۴۹ رفتار عجیب و غریبی از خودش نشان می‌دهد. خانواده او مدعی می‌شوند که لوازم منزل بی‌دلیل به هوا پرت می‌شوند و بدن دُو نیز بی‌دلیل زخم‌های سختی بر می‌دارد. در این خانه صدا‌های ترسناکی نیز شنیده می‌شود.

°پزشکان از دلیل زخم‌های بدن این دختر و رفتار عجیبی که دارد چیزی سر در نمی‌آورند و در نتیجه دست به دامان کلیسا می‌شوند و پدر ریموند بیشاپ (Raymond Bishop)، برای جن‌گیری این دختر اقدام می‌کند. این پدر روحانی در یاداشت‌هایش نوشته بود که نیمه‌شب می‌خواست به...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
- ساعت 9 شب وقتی از سرکار برگشتم به خونه ، در خونه رو که باز کردم دیدم همسرم پشت میز شام نشسته و داره غذاشو میخوره ، تا منو دید چشاش گرد شد ، بزرگ شد و با تعجب فراوون نگاهم کرد . بهش گفتم : عزیزم حالت چطوره ، شام چیه ؟ من خیلی گرسنمه .
این جمله رو که بهش گفتم یه لبخند خیلی سرد و پلاستیکی و مصنوعی روی لبش نشست . سرفه کرد و گفت ، بشین عزیزم غذا امادس . وقتی نشستم پشت میز دیدم هیچ بشقابی برای من نزاشته ، کمی ناراحت شدم . بهش گفتم پس غذای من چی ؟ تعجب کرد و با من من کردن گفت : ببخشید عزیزم اصلا حواسم نبود . بشین اینجا من برم از اشپزخونه برات بشقاب و وسیله بیارم . گفتم باشه عزیزم و رفت .

- وقتی رفت کمی خستگی در کردم اما برگشتن همسرم یکم از حالت معمولی بیشتر طول میکشید . تعجب کردم و نگرانش...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
°گراهام یانگ در دوران نوجوانی یک سرگرمی بسیار عجیب داشت: او به شدت به شیمی علاقه داشت و بیش از هر چیزی دوست داشت در مورد تاثیر سم و زهر بر روی بدن انسان تحقیق کند. او ساعت ها از وقت روزانه ی خود را به مطالعه در کتابخانه در مورد این موضوع می گذراند و وقتی که ۱۴ ساله شد به این نتیجه رسید که باید از مبانی تئوری فراتر رفته و تجربیات و مطالعات خود را به صورت عملی روی افراد امتحان کند. بدین ترتیب کار خود را با مسموم کردن غذای خانواده اش در سال ۱۹۶۱ آغاز کرد. تمامی اعضای خانواده ی او درگیری مشکلاتی مانند تهوع، درد معده و اسهال شدند.

°بعدها یانگ اعتراف کرد که بعضی اوقات تصادفی و به اشتباه خود را نیز مسموم کرده زیرا نمی دانسته سم را در کدام بشقاب ریخته است. نامادری گراهام در سال ۱۹۶۲ به علت...

༆ALN

کاربر فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
1,286
پسندها
6,206
امتیازها
24,673
مدال‌ها
1
هر داستان به یک پرسش محوری نیاز داره تا خواننده رو جذب کنه.
انواع پرسش در داستان‌ها:​

امضا : ༆ALN

༆ALN

کاربر فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
1,286
پسندها
6,206
امتیازها
24,673
مدال‌ها
1
• عاشقانه
آیا عاشقان به هم می‌رسند یا خیر؟

• رازآمیز یا جست‌وجو
آیا شخصیت راز را کشف می‌کند و به خواسته‌اش می‌رسد؟

• ماجرایی یا جنگی
آیا شخصیت از نبرد جان سالم به در می‌برد و پیروز می‌شود یا خیر؟‌ (البته همیشه زنده موندن به معنی پیروزی نیست و بالعکس)

☘• رسیدن از فرش به عرش
آیا شخصیت موفق می‌شود یا شکست می‌خورد؟

• داستان رستگاری
آیا شخصیت دیگران را نجات خواهد داد یا خودش دگرگون خواهد شد؟

• داستان بلوغ
آیا شخصیت رشد خواهد کرد و اگر آری، چگونه و چرا؟

• داستان تراژیک
آیا شخصیت از تقدیر خود می‌گریزد یا نه، و چرا؟

༆ALN

کاربر فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
1,286
پسندها
6,206
امتیازها
24,673
مدال‌ها
1
|°| این‌ها فقط چند نوع از پرسش‌هایی هستن که می‌تونید توی داستان بذارید.
|°| به علاوه داستان لازم نیست فقط یک پرسش محوری داشته باشه. پرسش‌های بیشتر‌، یعنی کنجکاوی بیشتر.

‼️ برای موفقیت داستان خیلی چیزها لازمه، اما دو چیز از همه مهم‌تره: لازمه شخصیت خواهان چیزی باشه (که انگیزه‌شه) و لازمه برای رسیدن به هدفش با موانعی روبه‌رو بشه.

‼️ مطمئن بشید بین دو امکان طرح شده توازن وجود داشته باشه و نتیجه از همون اول مشخص نباشه.