- نویسنده موضوع
- #1
تاکپلو، غذای محلی و خاص شاهرود در استان سمنان است. این غذای خوشمزه ایرانی با مواد اصلی برنج و برگ مو طبخ میشود. در واقع کدبانوهای شاهرودی اصل غذای تاکپلو را فقط با همین ۲ ماده اولیه اصلی یعنی برنج و برگ مو میدانند. چرا که آنان فیلههای مرغ را جدا طبخ میکنند و به همراه تاک پلو سرو میکنند.
مواد لازم:
مراحل...
مواد لازم:
- برنج: ۴ پیمانه
- برگ مو: ۴۰۰ گرم
- فیله مرغ: ۸ عدد
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- روغن: ۱ پیمانه
- گرد غوره: ۱ قاشق چایخوری
- پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
- سس سویا: ۱ قاشق چایخوری
- زعفران: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
مراحل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.