غذا | پنیر موزارلا خانگی |

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 125
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
25/6/18
ارسالی‌ها
4,231
پسندها
28,287
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
پنیر موزارلا نوعی پنیر است که روی غذا قرار گرفته، در اثر حرارت آب می‌شود و مواد تشکیل دهنده غذا را به هم می‌چسباند. این پنیر را می‌توان به صورت خانگی تهیه کرد و آن را در تهیه انواع فست فود مورد استفاده قرار داد. در این مقاله با طرز تهیه پنیر موزارلا به همراه نکات مهم و اصولی در تهیه آن آشنا خواهید شد.
پنیر، فراورده ای است که در نتیجه تخمیر پروتئین کازئین در شیر حاصل می شود و پس از جداسازی سرم شیر از آن، با افزودن استارتر کالچر، کلسیم کلراید و مایه پنیر لخته می شود. استارتر کالچرها، میکروب های مفیدی هستند که باعت ایجاد بافت، طعم و مزه مطلوب در پنیر می شوند، به علاوه روی آنزیم های شیر تاثیر گذاشته و با ایجاد محیط اسیدی از رشد میکروب های مضر موجود در شیر در طی فرایند تولید پنیر جلوگیری می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *SHAKIBAgh*
عقب
بالا