- ارسالیها
- 4,166
- پسندها
- 28,328
- امتیازها
- 69,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
پنیر موزارلا نوعی پنیر است که روی غذا قرار گرفته، در اثر حرارت آب میشود و مواد تشکیل دهنده غذا را به هم میچسباند. این پنیر را میتوان به صورت خانگی تهیه کرد و آن را در تهیه انواع فست فود مورد استفاده قرار داد. در این مقاله با طرز تهیه پنیر موزارلا به همراه نکات مهم و اصولی در تهیه آن آشنا خواهید شد.
پنیر، فراورده ای است که در نتیجه تخمیر پروتئین کازئین در شیر حاصل می شود و پس از جداسازی سرم شیر از آن، با افزودن استارتر کالچر، کلسیم کلراید و مایه پنیر لخته می شود. استارتر کالچرها، میکروب های مفیدی هستند که باعت ایجاد بافت، طعم و مزه مطلوب در پنیر می شوند، به علاوه روی آنزیم های شیر تاثیر گذاشته و با ایجاد محیط اسیدی از رشد میکروب های مضر موجود در شیر در طی فرایند تولید پنیر جلوگیری می...
پنیر، فراورده ای است که در نتیجه تخمیر پروتئین کازئین در شیر حاصل می شود و پس از جداسازی سرم شیر از آن، با افزودن استارتر کالچر، کلسیم کلراید و مایه پنیر لخته می شود. استارتر کالچرها، میکروب های مفیدی هستند که باعت ایجاد بافت، طعم و مزه مطلوب در پنیر می شوند، به علاوه روی آنزیم های شیر تاثیر گذاشته و با ایجاد محیط اسیدی از رشد میکروب های مضر موجود در شیر در طی فرایند تولید پنیر جلوگیری می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.