- ارسالیها
- 4,166
- پسندها
- 28,327
- امتیازها
- 69,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
خشک کردن پسته تازه بدون فر و با فر روشهایی هستند که میتوان از آنها برای نگهداری پسته تازه استفاده نمود و به این ترتیب از کپک زدن و فاسد شدن پسته جلوگیری کرد.
-یک مشت پسته خام میتواند یک میان وعده خوشمزه باشد، ولی پسته خشک نمکی و بوداده، طعم فوق العادهای دارد که چشم پوشی از خوردن آن کار سختی است. پسته خام حاوی رطوبت است و به همین دلیل خیلی زود کپک زده و خراب میشود. برای از بین بردن رطوبت اضافی موجود در پسته تازه باید آن را خشک کرد تا مدت زمان نگهداری آن افزایش یابد. اگر میخواهید با روش خشک کردن پسته تازه در منزل آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید ...
-یک مشت پسته خام میتواند یک میان وعده خوشمزه باشد، ولی پسته خشک نمکی و بوداده، طعم فوق العادهای دارد که چشم پوشی از خوردن آن کار سختی است. پسته خام حاوی رطوبت است و به همین دلیل خیلی زود کپک زده و خراب میشود. برای از بین بردن رطوبت اضافی موجود در پسته تازه باید آن را خشک کرد تا مدت زمان نگهداری آن افزایش یابد. اگر میخواهید با روش خشک کردن پسته تازه در منزل آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر