نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

چالـــــــــش علمی| نخستین دوره

• نویسنده موضوع -No Voice
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 91
  • بازدیدها 4,713
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

M.JOUDI❁

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
44

ارسالی‌ها
968
پسندها
67,196
امتیازها
58,773
مدال‌ها
36
  • مدیر
توجه داشته باشید که جهش ژنتیکی همیشه باعث پیشرفت گونه نمیشود.
برای مثال تریزومی کروموزوم‌ x نوعی جهش ژنتیکی محسوب میشود که منجر به بروز بیماری‌ در بانوان است
یا برای مثال تریزومی کروموزوم شماره 21 که منجر به سندرم داون میشود
بنابراین جانوارانی که با جهش پدید می ایند ممکن است ماندگار نباشند و یا حتی برای بقای نسل مضر هم باشند
من این نظریه رو از نظر علمی قبول دارم ژن
حیوانات اگر تغییر و جهش پیدا نکنه اصلا حیوانات جدیدی به وجود نمیاد و حیونات متنوعی نبود به خاطر همین دلیل مثلا هیپروکیون اگر تغییر ژنتیکی نداشت به یوکان تبدیل نمی شد و اگه یوکان وجود نداشت الان هیچ گرگ دایری وجود نداشت و اگه این وجود نداشت الان هیچ گرگ خاکسری وجود نداشت و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : M.JOUDI❁

KãrMãW

مدیر بازنشسته
سطح
8

ارسالی‌ها
1,313
پسندها
26,621
امتیازها
58,173
مدال‌ها
10
مثلا منظور از توانایی است؟
بله، توانایی هایی که در جانوران میبینند اما در انسان ها نبینند
همان گونه در گذشته و قبل از آمدن تکنولوژی انسان تولید مثل میکرد و ان هم به تنهایی اکنون که تکامل یافته تنها به راحتی میتواند تولید مثل کند و با گذر زمان تنها هوش انسان بوده که به او در زندگی کمک کرده و باعث ساده زیستن ان میشود مثلا در دوران انسان های اولیه دکتری وجود نداشته؟ داشته؟ انسان بدون کمک شخصی فرزند خود را به دنیا می‌آوردند فقط به دلیل نبدد امکانات سخت بوده است و فرزند اوری دشوار اما اکنون با تحصیلات بیشتر این دسترسی و فرزند اوری ساده تر شده است.

امضا : KãrMãW

LACRIMOSA

کاربر حرفه‌ای
سطح
6

ارسالی‌ها
1,765
پسندها
17,117
امتیازها
46,373
مدال‌ها
7
توجه داشته باشید که جهش ژنتیکی همیشه باعث پیشرفت گونه نمیشود.
برای مثال تریزومی کروموزوم‌ x نوعی جهش ژنتیکی محسوب میشود که منجر به بروز بیماری‌ در بانوان است
یا برای مثال تریزومی کروموزوم شماره 21 که منجر به سندرم داون میشود
بنابراین جانوارانی که با جهش پدید می ایند ممکن است ماندگار نباشند و یا حتی برای بقای نسل مضر هم باشند
من اینو قبول دارم ولی شما دارید بحثو عوض می کنید اگه تغییر ژنتیکی بده پس چطور انسان مثلا وحشی نشد؟ یا سگ که از نسل گرگ هاست؟ خب سگم باید وحشی می شد ولی این تغییر ژنتیکی بود که انسان توانست سگ رو اهلی کنه چون این تغییر تحولاتی در ذهنش به وجود اورد

امضا : LACRIMOSA

M.JOUDI❁

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
44

ارسالی‌ها
968
پسندها
67,196
امتیازها
58,773
مدال‌ها
36
  • مدیر
من اینو قبول دارم ولی شما دارید بحثو عوض می کنید اگه تغییر ژنتیکی بده پس چطور انسان مثلا وحشی نشد؟ یا سگ که از نسل گرگ هاست؟ خب سگم باید وحشی می شد ولی این تغییر ژنتیکی بود که انسان توانست سگ رو اهلی کنه چون این تغییر تحولاتی در ذهنش به وجود اورد
اهلی کردن حیوانات ربطی به ژنتیک ندارد
اگر توله سگی پس از تولد تا یه هفته انسانی در اطرافشنباشد
دیگر با انسان ها خو نمیگیرد
چرا که در طول ان یک هفته بوی انسان‌ها را حس نکرده و برایش غریبه است

M.JOUDI❁

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
44

ارسالی‌ها
968
پسندها
67,196
امتیازها
58,773
مدال‌ها
36
  • مدیر
بله، توانایی هایی که در جانوران میبینند اما در انسان ها نبینند
همان گونه در گذشته و قبل از آمدن تکنولوژی انسان تولید مثل میکرد و ان هم به تنهایی اکنون که تکامل یافته تنها به راحتی میتواند تولید مثل کند و با گذر زمان تنها هوش انسان بوده که به او در زندگی کمک کرده و باعث ساده زیستن ان میشود مثلا در دوران انسان های اولیه دکتری وجود نداشته؟ داشته؟ انسان بدون کمک شخصی فرزند خود را به دنیا می‌آوردند فقط به دلیل نبدد امکانات سخت بوده است و فرزند اوری دشوار اما اکنون با تحصیلات بیشتر این دسترسی و فرزند اوری ساده تر شده است.
شما منظور من را متوجه نشدید
بذارید با مثال براتون توضیح بدم
برای مثال کانگرو‌ها فرزند خودشان را نارس به دنیا اورده و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

KãrMãW

مدیر بازنشسته
سطح
8

ارسالی‌ها
1,313
پسندها
26,621
امتیازها
58,173
مدال‌ها
10
ما اگه بخوایم از نظر علمی جلو بریم شاید بی نتیجه باشد چون جانوران زیادی هنوز وجود دارند که از نظر ژنتیکی پیشرفت کرده اند و یا حتی انسان هنوز قادر به کشف آنها نشده به خصوص در اعماق دریا که کاوش در ان بسیار دشوار است اما ما باید به قرآن توجه داشته باشیم چون اگر انسان تکامل یافته گوریل بود حداقل اشاره کوچکی به ان شده بود.

KãrMãW

مدیر بازنشسته
سطح
8

ارسالی‌ها
1,313
پسندها
26,621
امتیازها
58,173
مدال‌ها
10
شما منظور من را متوجه نشدید
بذارید با مثال براتون توضیح بدم
برای مثال کانگرو‌ها فرزند خودشان را نارس به دنیا اورده و درون کیسه‌ی خود انها را تغذیه کرده و می پرورند
این یک خصوصیت خوب است چرا که مادر برای به دنیا اوردن نوزاد زحمت خاصی نمیکشد و مجبور نیست برای به دنیا اوردن ان از کسی کمک بگیرد
اما جنین انسان به قدری رشد میکند که مادر به تنهایی نمیتواند انرا خارج کند و برای اینکه کودک سالم به دنیا بیاید نیاز به نظارت کسی دارد
و این به تکنولوزی مربوط نیست
بله این حرف شما را قبول دارم مانند کره اسبی که پس چند دقیقه میتواند ردی پای خود بایستد ولی انسان تا یک سالگی تقریبا قادر به انجام ان نیست.

M.JOUDI❁

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
44

ارسالی‌ها
968
پسندها
67,196
امتیازها
58,773
مدال‌ها
36
  • مدیر
ما اگه بخوایم از نظر علمی جلو بریم شاید بی نتیجه باشد چون جانوران زیادی هنوز وجود دارند که از نظر ژنتیکی پیشرفت کرده اند و یا حتی انسان هنوز قادر به کشف آنها نشده به خصوص در اعماق دریا که کاوش در ان بسیار دشوار است اما ما باید به قرآن توجه داشته باشیم چون اگر انسان تکامل یافته گوریل بود حداقل اشاره کوچکی به ان شده بود.
من حرف شما را قبول دارم
اما قرآن به عنوان کتاب اسمانی مسلمانان شناخته شده و میان تمام ملیت‌ها سند و مدرک نیست
اما علم چیزیست که در سرتاسر جهان شناخته شده و میشود با استفاده از ان انسان‌ها را بهتر قانع کرد

LACRIMOSA

کاربر حرفه‌ای
سطح
6

ارسالی‌ها
1,765
پسندها
17,117
امتیازها
46,373
مدال‌ها
7
اهلی کردن حیوانات ربطی به ژنتیک ندارد
اگر توله سگی پس از تولد تا یه هفته انسانی در اطرافشنباشد
دیگر با انسان ها خو نمیگیرد
چرا که در طول ان یک هفته بوی انسان‌ها را حس نکرده و برایش غریبه است
نخیر من در یک سایت معتبر این جمله رو پیدا کردم که اثبات میکنه مثلا سگ مستیف از جهش ژنتیکی رام شده

سگ‌های مستیف برای نواحی کوهستانی و جنگلی سازش یافتند. جهش ژنتیکی، موجب افزایش شمار گونه‌ها شد و به تدریج این گونه‌ها آگاهانه توسط انسان به کار گرفته و پرورش داده شد.

امضا : LACRIMOSA

M.JOUDI❁

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
44

ارسالی‌ها
968
پسندها
67,196
امتیازها
58,773
مدال‌ها
36
  • مدیر
بله این حرف شما را قبول دارم مانند کره اسبی که پس چند دقیقه میتواند ردی پای خود بایستد ولی انسان تا یک سالگی تقریبا قادر به انجام ان نیست.
بله دقیقا
یکی دیگر از ضعف‌های انسان‌ها نیز همین است
نوزاد انسان تا مدت‌ها نیاز به مراقبت دارند اما بعضی جانوران نوزاد خود را تنها چند روز نگاه میدارند و پس از ان انها را رها میکنند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا