- ارسالیها
- 4,166
- پسندها
- 28,327
- امتیازها
- 69,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
خشک کردن نعنا، روشی برای نگهداری برگ های معطر این گیاه بوده که با روشهای دستهای، فر، مایکروفر و استفاده از دستگاه خشک کن قابل انجام است. با رعایت نکاتی در خشک کردن نعنا می توان به حفظ رنگ و طعم سبزی کمک کرده و محصولی باکیفیت به دست آورد.
ستاره | سرویس خانه داری – نعنا از جمله سبزیجات پرکاربرد در آشپزیست که به خاطر عطر و بوی مطبوعی که دارد اغلب به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار میگیرد. نعنا داغ یکی از طعم دهندههای اصلی در غذاهایی مانند آش رشته، آش شله قلمکار، حلیم بادمجان، کشک بادمجانو ... است که از خشک کردن و ساییدن برگهای خوش عطر نعنا و تفت دادن آن در روغن حاصل میشود. در...
ستاره | سرویس خانه داری – نعنا از جمله سبزیجات پرکاربرد در آشپزیست که به خاطر عطر و بوی مطبوعی که دارد اغلب به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار میگیرد. نعنا داغ یکی از طعم دهندههای اصلی در غذاهایی مانند آش رشته، آش شله قلمکار، حلیم بادمجان، کشک بادمجانو ... است که از خشک کردن و ساییدن برگهای خوش عطر نعنا و تفت دادن آن در روغن حاصل میشود. در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.