- ارسالیها
- 1,178
- پسندها
- 22,546
- امتیازها
- 42,073
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
خلاقیتم زخمیتون نکنه صلوات!
خب .
ایده این موقعیت های اورژانسی از ایشونه MehrDãd.K اما من به خودم اجازه دادم از این تاپیکش اسکی برم و ی چیزی بزنم مشابهش
~~~~~~~~~~~~~
فرض کنین که که شما یه بچه ۱۰ ساله هستید .
خانواده خالهتون اومدن خونه شما و شما از دختر/پسر خالهتون بدتون میاد و اصلا دوست ندارین که جلوش ضایع بشین.
حالا هوا تاریکه و همه خوابیدن ، در شب شما خواب خ ترسناکی میبینید و خودتونو خیس میکنید(شما در طول شب از این موضوع خبر نداشتهین و صبح باخبر میشوید).حالا هوا روشنه و شما فهمیدین که خودتونو خیس کردین. باید شلوارتون رو به حمام بندازین و ی شلوار دگ...
خب .
ایده این موقعیت های اورژانسی از ایشونه MehrDãd.K اما من به خودم اجازه دادم از این تاپیکش اسکی برم و ی چیزی بزنم مشابهش
دنباله دار | موقعیت های اورژانسی | قراره REZA_M رفیقتون رو بن کنه و ...
ب نام خدا .. قبلا توی یه انجمن دیگه ، این سری تاپیک رو راه انداختم ... یه سری موقعیت ها رو می گیم ، و ازتون می خوایم خوب خودتونو تو لحظه ش تصور کنید و واکنش آنی تون رو بنویسید . فرض کنید یکی از دوستاتون قراره بن شه ، و ازتون خواهش می کنه برید براش پا در میونی کنید تا بن نشه . شما هم باید برید...
forum.1roman.ir
فرض کنین که که شما یه بچه ۱۰ ساله هستید .
خانواده خالهتون اومدن خونه شما و شما از دختر/پسر خالهتون بدتون میاد و اصلا دوست ندارین که جلوش ضایع بشین.
حالا هوا تاریکه و همه خوابیدن ، در شب شما خواب خ ترسناکی میبینید و خودتونو خیس میکنید(شما در طول شب از این موضوع خبر نداشتهین و صبح باخبر میشوید).حالا هوا روشنه و شما فهمیدین که خودتونو خیس کردین. باید شلوارتون رو به حمام بندازین و ی شلوار دگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.