- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
اگر هنگام باز کردن قوطی متوجه ریختگی لاک یا لکههای سیاه رنگ و زنگ زده در جدار داخلی آن شدید از مصرف محصول بپرهیزید.
به نقل از باشگاه خبرنگاران بسته بندی یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی است. امروزه بیشتر غذاهای کارخانهای به وسیله مواد فلزی، شیشه ای، پلاستیکی، کاغذی و... بسته بندی میشود.
شیشه و کاغذ، قدیمیترین و فلزات مقاومترین نوع بسته بندی است. اکنون طیف وسیعی از فلزات برای تهیه قوطی کنسرو، کمپوت و انواع نوشابه استفاده میشود.
این قوطیها اگرچه از غذا در برابر آلودگی ناشی از میکروارگانیسم ها، حشرات، رطوبت، نفوذ گازها و اکسیژن محافظت میکند، اما معایبی هم دارد که میتواند برای سلامت مصرف کننده مخاطره آمیز باشد.
معمولا قوطیهایی که برای کمپوت یا کنسرو استفاده میشود از جنس...
به نقل از باشگاه خبرنگاران بسته بندی یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی است. امروزه بیشتر غذاهای کارخانهای به وسیله مواد فلزی، شیشه ای، پلاستیکی، کاغذی و... بسته بندی میشود.
شیشه و کاغذ، قدیمیترین و فلزات مقاومترین نوع بسته بندی است. اکنون طیف وسیعی از فلزات برای تهیه قوطی کنسرو، کمپوت و انواع نوشابه استفاده میشود.
این قوطیها اگرچه از غذا در برابر آلودگی ناشی از میکروارگانیسم ها، حشرات، رطوبت، نفوذ گازها و اکسیژن محافظت میکند، اما معایبی هم دارد که میتواند برای سلامت مصرف کننده مخاطره آمیز باشد.
معمولا قوطیهایی که برای کمپوت یا کنسرو استفاده میشود از جنس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.