Nini Lin رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,129 امتیازها 6,403 مدالها 7 28/3/20 نویسنده موضوع #1 اگه از کسی بدت میاد،از یه چیزی توی وجودش بدت میاد که بخشی از تو هست. چیزی که بخشی از وجود ما نیست،باعث اذیت شدنمون نمیشه. امضا : Nini Lin
اگه از کسی بدت میاد،از یه چیزی توی وجودش بدت میاد که بخشی از تو هست. چیزی که بخشی از وجود ما نیست،باعث اذیت شدنمون نمیشه.
Nini Lin رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,129 امتیازها 6,403 مدالها 7 28/3/20 نویسنده موضوع #2 حقیقت زندگیِ،نه تفکر. — بعضیامون فکر میکنیم صبر کردن باعث میشه قوی بشیم،ولی بعضی وقتا صبر کردن،از دست دادنِ. امضا : Nini Lin
حقیقت زندگیِ،نه تفکر. — بعضیامون فکر میکنیم صبر کردن باعث میشه قوی بشیم،ولی بعضی وقتا صبر کردن،از دست دادنِ.
Nini Lin رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,129 امتیازها 6,403 مدالها 7 28/3/20 نویسنده موضوع #3 اوه،عشق برای اینکه خوشحالمون کنه نیست. من فکر میکنم عشق وجود داره،که بهمون بفهمونه چقدر میتونیم طاقت بیاریم (تحمل کنیم). امضا : Nini Lin
اوه،عشق برای اینکه خوشحالمون کنه نیست. من فکر میکنم عشق وجود داره،که بهمون بفهمونه چقدر میتونیم طاقت بیاریم (تحمل کنیم).
Nini Lin رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,129 امتیازها 6,403 مدالها 7 28/3/20 نویسنده موضوع #4 مثل یه بدن ما تنهاییم،ولی مثل روح،هرگز. — خوشحالی،چطوریه،نه چیه. یه تواناییه نه هدف. امضا : Nini Lin
Nini Lin رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 131 پسندها 1,129 امتیازها 6,403 مدالها 7 28/3/20 نویسنده موضوع #5 علم میتونه برقراریِ ارتباط باشه،ولی نمیتونه دانایی باشه. — شغل اصلیه یه مرد اینه که راهشو به سمت خودش پیدا کنه. امضا : Nini Lin
علم میتونه برقراریِ ارتباط باشه،ولی نمیتونه دانایی باشه. — شغل اصلیه یه مرد اینه که راهشو به سمت خودش پیدا کنه.