- ارسالیها
- 2,697
- پسندها
- 50,610
- امتیازها
- 66,873
- مدالها
- 42
من بهشون اطلاع میدم فقط تو پروف خودم ایدی قبلیتو بهم بده. پیاماتم از اینجا پاک کنببخشید چطور بهشون اطلاع بدم .؟
من بهشون اطلاع میدم فقط تو پروف خودم ایدی قبلیتو بهم بده. پیاماتم از اینجا پاک کنببخشید چطور بهشون اطلاع بدم .؟
سلام جانم. ببین تراژدی یعنی در رمان غم باید سرارش را در بر بگیرد و پایان رمان با اتفاقی فوقالعاده تلخ و حالتی شوک برانگیز تمام شود. قرار نیست حتما همه رمانا با ژانر تراژدی با مرگ شخصیت اصلی تموم بشه.سلام یه سوال توی ژانر تراژدی همیشه تهش شخصیت اصلی میمره؟ ایا تمام صحنه ها غمه یامیتونی بعد از کلی غم تبدیل به خوشی بشه؟
خب اگه پایانش تلخ باشه ولی روند داستان فضای شادی رو داشته باشه بهش ژانر تراژدی تعلق میگیره؟سلام جانم. ببین تراژدی یعنی در رمان غم باید سرارش را در بر بگیرد و پایان رمان با اتفاقی فوقالعاده تلخ و حالتی شوک برانگیز تمام شود. قرار نیست حتما همه رمانا با ژانر تراژدی با مرگ شخصیت اصلی تموم بشه.
بستگی به رمان داره جانم.
اما حتما باید پایانی تلخ تر از کل رمان باشد. اینکه شما اتفاقی خوش پایان رمان قرار دهید این نمیشود تراژدی
میتوانید برای این مورد از ژانر درام استفاده کنید که دارای اتفاقات خوش و غم انگیز است.
موفق باشید
نه جانم. تراژدی یعنی تلخی و غم زیاد یعنی ناراحتی و غم باید،در کل رمان پخش باشه شادی اندکی و به صورت مثل اتفاقات عادی مثلا شوخی یا رفتن به عروسی.خب اگه پایانش تلخ باشه ولی روند داستان فضای شادی رو داشته باشه بهش ژانر تراژدی تعلق میگیره؟
خیلی ممنونم از توضیحتون:)نه جانم. تراژدی یعنی تلخی و غم زیاد یعنی ناراحتی و غم باید،در کل رمان پخش باشه شادی اندکی و به صورت مثل اتفاقات عادی مثلا شوخی یا رفتن به عروسی.
اما شخصیت اصلی باید ناراحتی و اندوه براش باشه.
عزیزم این موردی که شما میگی یا بهتره از درام و یا تراژدی استفاده نکنی و یا از درام استفاده کنی
خیلی ممنونم از توضیحتون:)
سلام می خواستم بدونم چطور می تونم رمان آنلاین خودمو به اشتراک بذارم؟