متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا نحوه پخت انواع نان در منزل، نان تافتون، نان سنگگ، نان بربری

  • نویسنده موضوع amezahra
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 307
  • کاربران تگ شده هیچ

amezahra

نو ورود
سطح
0
 
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • نویسنده موضوع
  • #1
پخت نان خانگی بدون نیاز به فر
اگر فکر می کنید که چون فر یا مایکروویو ندارید نمی توانید در خانه نان بپزید سخت در اشتباهید. چون بدون این امکانات هم می توانید در خانه انواع نان های خانگی خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
برای پخت نان بدون فر، در اختیار داشتن یک تابه سنگین بخصوص از جنس چدن یا آهن کافی است. این تابه با قرار گرفتن در روی آتش یا شعله اجاق می تواند شعله را به نحو مساوی میان تمام قسمت ها پخش کند و بدین طریق شما خواهید توانست نان های خوشمزه ای در خانه تهیه کنید.

مواد مورد نیاز
  • تخم مرغ: یک عدد
  • خمیر مایه: 2 قاشق چایخوری
  • آرد:2 تا سه پیمانه
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • شکر:یک قاشق چای خوری
  • روغن:یک چهارم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] f@f
عقب
بالا