Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #1 بی حَدُ مَرز×⚠ ¡ منطقی بحث کردن بآ بعضیآ مثل این میمونه به خر به جآی هوش بگی عزیزم وآیسا ❄️ -.- ⚡ اگه یه روز میخواستمت بزار به حسابِ بچگیم¡♡♋ ⚡ -¡حواستون به پُشتتون باشه خنجر زیاد شدع× -.- آخرین ویرایش 4/4/20 امضا : Vini.
بی حَدُ مَرز×⚠ ¡ منطقی بحث کردن بآ بعضیآ مثل این میمونه به خر به جآی هوش بگی عزیزم وآیسا ❄️ -.- ⚡ اگه یه روز میخواستمت بزار به حسابِ بچگیم¡♡♋ ⚡ -¡حواستون به پُشتتون باشه خنجر زیاد شدع× -.-
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #2 سگي که قلادشو پاره كرد ديگع دنبالش نرو بزار با شغالهای دو رو برش خوش باشع♡❄ ⚡ هرکی با من مُشکل داره بره ، مُشکل گشا بخوره در حدی نبوده که حلش کنم× -.- ⚡ -♡رفاقتی ک نقاب نداشته باشد هم آرزوست¡~ آخرین ویرایش 4/4/20 امضا : Vini.
سگي که قلادشو پاره كرد ديگع دنبالش نرو بزار با شغالهای دو رو برش خوش باشع♡❄ ⚡ هرکی با من مُشکل داره بره ، مُشکل گشا بخوره در حدی نبوده که حلش کنم× -.- ⚡ -♡رفاقتی ک نقاب نداشته باشد هم آرزوست¡~
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #3 [ ×⚠️چقدر کوتاه اومدیم تا تو قد کشیدی! ] ⚡ اگه خوب تا كردين نشد، مچاله كنين بندازين سطل اشغال -.- ❄️ ⚡ -♡ب خر الماسم بدی باز یونجه میخاد، بحثِ لیاقته¡~ امضا : Vini.
[ ×⚠️چقدر کوتاه اومدیم تا تو قد کشیدی! ] ⚡ اگه خوب تا كردين نشد، مچاله كنين بندازين سطل اشغال -.- ❄️ ⚡ -♡ب خر الماسم بدی باز یونجه میخاد، بحثِ لیاقته¡~
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #4 ما که هر بار دل به دریا زدیم گیر دزدان دریایی افتادیم ^^ ❄️ ⚡ ¡تو راهتو ادامه میدی ولی از رو رد پاهای من× ⚡ گاو خودش راحته، ولی شاخاش بقیه رو اذیت میکنع¡♡ امضا : Vini.
ما که هر بار دل به دریا زدیم گیر دزدان دریایی افتادیم ^^ ❄️ ⚡ ¡تو راهتو ادامه میدی ولی از رو رد پاهای من× ⚡ گاو خودش راحته، ولی شاخاش بقیه رو اذیت میکنع¡♡
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #5 دنبال فرصت باشید اما فرصت طلب نباشید¡-.- ⚡ ♡-واسه پشتم دیوار میخرم ولی ب کسی تکیع نمیدم❄️¡ ⚡ یاد بگیر هیچگاه اشـتباه نکنی چون من بخشنده نیستم× امضا : Vini.
دنبال فرصت باشید اما فرصت طلب نباشید¡-.- ⚡ ♡-واسه پشتم دیوار میخرم ولی ب کسی تکیع نمیدم❄️¡ ⚡ یاد بگیر هیچگاه اشـتباه نکنی چون من بخشنده نیستم×
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #6 [¡ زِندِگیح مِص یِح دَفتَر نَقاشیحِ کِح عَ پاکُن خَبَری نیست] ⚡ -❄️اینقد دلم پره که توش هیچی جا نمیشعס ⚡ ¡-همه چی گرون شد ولی تو همون دوزاری قبل هسی -.- امضا : Vini.
[¡ زِندِگیح مِص یِح دَفتَر نَقاشیحِ کِح عَ پاکُن خَبَری نیست] ⚡ -❄️اینقد دلم پره که توش هیچی جا نمیشعס ⚡ ¡-همه چی گرون شد ولی تو همون دوزاری قبل هسی -.-
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #7 -پآےِ ڪَسے بِمون ڪح عَز غُرورِش مُہمتَر بآعشے!"♀ ⚡ •|[دیگِه قَرآر نَشُد مَن عآدَمِت کُنم کِه وآسِه خُودَم شآخ شئ دِلآوَر✨♂ ⚡ ❄×یِح سِریآمٔ اَفٔکآرِشؤنٌ لآتٔیعٌ ذآتِشٔونٰ لآ,شٔ,یِعْ ✌️ ¡ امضا : Vini.
-پآےِ ڪَسے بِمون ڪح عَز غُرورِش مُہمتَر بآعشے!"♀ ⚡ •|[دیگِه قَرآر نَشُد مَن عآدَمِت کُنم کِه وآسِه خُودَم شآخ شئ دِلآوَر✨♂ ⚡ ❄×یِح سِریآمٔ اَفٔکآرِشؤنٌ لآتٔیعٌ ذآتِشٔونٰ لآ,شٔ,یِعْ ✌️ ¡
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #8 جنس بعضیا از خاک نیست از لجنع×.. ⚡ رو زَمین بودیُ رَفتی شُدی ماهِ مَن!" میچَرخِع زَمین نِمی رِسیم وَلی ما بِع هَم"! -.- ⚡ [ پشتِ خنده های من بازم خَندَس،این فَرقِ من باهَمَس ¡ ] امضا : Vini.
جنس بعضیا از خاک نیست از لجنع×.. ⚡ رو زَمین بودیُ رَفتی شُدی ماهِ مَن!" میچَرخِع زَمین نِمی رِسیم وَلی ما بِع هَم"! -.- ⚡ [ پشتِ خنده های من بازم خَندَس،این فَرقِ من باهَمَس ¡ ]
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #9 ¡♡- میخوآستم تو دلٺ برج بسآزمح دیدم شهردآریح اومدع میگح ایݩ مکآݩ عمومیح× ⚡ ❄️ •طوری بآهآت سَرد بِشَم کِه زِمستون بَرآت گَرم بآشع -.- ⚡ -حٰجے شّآخࣺ اۅڼیهِ ڪِ ۉآۍ فآۍ ࢪۇ سآخټِه ڼَع ټۅیئ ڪِ بِهِشٖ ۄَصݪے۪⚡ آخرین ویرایش 4/4/20 امضا : Vini.
¡♡- میخوآستم تو دلٺ برج بسآزمح دیدم شهردآریح اومدع میگح ایݩ مکآݩ عمومیح× ⚡ ❄️ •طوری بآهآت سَرد بِشَم کِه زِمستون بَرآت گَرم بآشع -.- ⚡ -حٰجے شّآخࣺ اۅڼیهِ ڪِ ۉآۍ فآۍ ࢪۇ سآخټِه ڼَع ټۅیئ ڪِ بِهِشٖ ۄَصݪے۪⚡
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #10 ↯- بِع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټُۅ ګِه شَهړۅڼډۍع✨ ⚡ -¡اَڰِه ۅآسٍحٓ ڰۅخۅݛي پۅࢦ ميݚآݚَن ټۅ اݪآن ميݪيآݛډِݛ بۅډۍع -.- ⚡ -❄️یٰٜٖ رٰٖٖوزٰٜٖ یٖ࣪هٜٖ ٰخارٰ ٖ࣪باعٰٜٖثٰ ٖ࣪میٰشٜٖعٰٖ࣪ عٰٜٖزٖ࣪ هٜٖمٰٖ࣪ه گلایٖ࣪ سٰٜٖ࣪رخٰٜٖ ب̋دٜٖت بی࣪اٜٖد ♡ امضا : Vini.
↯- بِع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټُۅ ګِه شَهړۅڼډۍع✨ ⚡ -¡اَڰِه ۅآسٍحٓ ڰۅخۅݛي پۅࢦ ميݚآݚَن ټۅ اݪآن ميݪيآݛډِݛ بۅډۍع -.- ⚡ -❄️یٰٜٖ رٰٖٖوزٰٜٖ یٖ࣪هٜٖ ٰخارٰ ٖ࣪باعٰٜٖثٰ ٖ࣪میٰشٜٖعٰٖ࣪ عٰٜٖزٖ࣪ هٜٖمٰٖ࣪ه گلایٖ࣪ سٰٜٖ࣪رخٰٜٖ ب̋دٜٖت بی࣪اٜٖد ♡