Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 4/4/20 نویسنده موضوع #11 ¡-قلبای مهربون همون قلبای شکستن♡~❄️ ⚡ خُدا چِ ریسکی کَردع تورو آدَم خَلق کَردع¡⚠️ ⚡ ¡جایـی زندانی شدیم کع شعارش عآزادی بـود×~ امضا : Vini.
¡-قلبای مهربون همون قلبای شکستن♡~❄️ ⚡ خُدا چِ ریسکی کَردع تورو آدَم خَلق کَردع¡⚠️ ⚡ ¡جایـی زندانی شدیم کع شعارش عآزادی بـود×~
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 5/4/20 نویسنده موضوع #12 -اگه ادم خوبي نيستيد، لااقل حيوون خوبي باشيد -.- ⚡ طوفانیـع صاحل فکـرم× ❄️ ⚡ اجازع ندع کسی پاشو رو رویاهات بزارع♡✨ امضا : Vini.
-اگه ادم خوبي نيستيد، لااقل حيوون خوبي باشيد -.- ⚡ طوفانیـع صاحل فکـرم× ❄️ ⚡ اجازع ندع کسی پاشو رو رویاهات بزارع♡✨
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 6/4/20 نویسنده موضوع #13 همدم من ی پشـع بود هوا سـرد شد اونـم رفـت:/ ❄ ⚡ خُدآ اِنقَد مَنوٓ کآمِل آفَریدِح دیٔگِع نیآزي بِع نیٓمِع گُمشُدِع ندآرَم -.-✨ ⚡ -¡دنیاع پر از آدماییع کع آدم نیستن×⚠️ امضا : Vini.
همدم من ی پشـع بود هوا سـرد شد اونـم رفـت:/ ❄ ⚡ خُدآ اِنقَد مَنوٓ کآمِل آفَریدِح دیٔگِع نیآزي بِع نیٓمِع گُمشُدِع ندآرَم -.-✨ ⚡ -¡دنیاع پر از آدماییع کع آدم نیستن×⚠️
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 6/4/20 نویسنده موضوع #14 [خُدآیآ هیچ بَندِع ایُ اُنقَد خآر و ذَلیلِش نَکُن کِع فِک کُنِع بآ آیفون داشتن شاخ میشعِ× -* ⚡ هر آشغالیـو میشع بازیافت کرد جز توع ⚠️✨ ⚡ •|دیروزَم مُهِم نیست حَتی اِمروز تا کِ هَست فَردا|• امضا : Vini.
[خُدآیآ هیچ بَندِع ایُ اُنقَد خآر و ذَلیلِش نَکُن کِع فِک کُنِع بآ آیفون داشتن شاخ میشعِ× -* ⚡ هر آشغالیـو میشع بازیافت کرد جز توع ⚠️✨ ⚡ •|دیروزَم مُهِم نیست حَتی اِمروز تا کِ هَست فَردا|•
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 6/4/20 نویسنده موضوع #15 ~❄️ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید -.- ⚡ ¡حقیقت هـمونیـع کع تو دعوا میشنـویع ⚡ من به هر راه رَوَم،ساکنِ آغوشِ توام✨♡ امضا : Vini.
~❄️ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید -.- ⚡ ¡حقیقت هـمونیـع کع تو دعوا میشنـویع ⚡ من به هر راه رَوَم،ساکنِ آغوشِ توام✨♡