متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی | بامیه ترکی |

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 164
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
سطح
30
 
ارسالی‌ها
4,166
پسندها
28,326
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1
بامیه ترکی به دلیل داشتن قند و چربی بالا و حرارت زیادی که برای طبخ آن استفاده می شود از ارزش غذایی بالایی برخوردار نمی باشد، لذا در این مطلب قصد داریم شما را با نکاتی که منجر به سالم تر شدن آن می شود آشنا سازیم.
قدمت شیرینی بامیه به دوران ناصرالدین شاه برمی‌گردد و علت پیدایش این شیرینی وسوسه انگیز، عدم وجود شیرینی‌هایی مثل خرما و کشمش در برخی از شهرهای کشور بود که به دلیل شرایط آب و هوایی نامناسب کشت نمی شد و حمل و نقل آن نیز مشکلات زیادی به همراه داشت.

بنابراین طبخ و مصرف شیرینی هایی مثل زولبیا، بامیه و گوشفیل در برخی از شهرها رواج یافت. امروزه هم این شیرینی در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر طبخ می شود.

بامیه ترکی یکی از انواع آن است که روش تهیه آن بسیار شبیه بامیه ایرانی است با این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *SHAKIBAgh*
عقب
بالا