- ارسالیها
- 4,166
- پسندها
- 28,328
- امتیازها
- 69,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
نان کلانه از نانهای محلی استان کردستان است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. طبخ این نان میتواند به صورت سنتی روی ساج صورت گیرد یا در صورت عدم دسترسی به این وسیله، روی گاز یا در فر تهیه شود.
ستاره | سرویس آشپزی - نان کلانه (Kelane) نوعی نان خوشمزه و نازک، مانند نان لواش است که از نانهای محلی استان کردستان محسوب میشود. نان خوشمزه و مقوی کلانه در کشورهای مختلف به نامهای متفاوتی شناخته شده است، مثلا در افغانستان به آن بولانی، در ترکیه گزلمه و در آذربایجان سبزله گوتاب میگویند. این نان اغلب در فصل بهار طبخ میشود، چرا که پیچکگیاهی محلی است که در فصل بهار در غرب کشور...
ستاره | سرویس آشپزی - نان کلانه (Kelane) نوعی نان خوشمزه و نازک، مانند نان لواش است که از نانهای محلی استان کردستان محسوب میشود. نان خوشمزه و مقوی کلانه در کشورهای مختلف به نامهای متفاوتی شناخته شده است، مثلا در افغانستان به آن بولانی، در ترکیه گزلمه و در آذربایجان سبزله گوتاب میگویند. این نان اغلب در فصل بهار طبخ میشود، چرا که پیچکگیاهی محلی است که در فصل بهار در غرب کشور...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.