نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا | نان کلانه سنندجی |

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 153
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
سطح
30
 
ارسالی‌ها
4,166
پسندها
28,328
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1
نان کلانه از نان‌های محلی استان کردستان است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. طبخ این نان می‌تواند به صورت سنتی روی ساج صورت گیرد یا در صورت عدم دسترسی به این وسیله، روی گاز یا در فر تهیه شود.
نان کلانه خانگی روی گاز


ستاره | سرویس آشپزی - نان کلانه (Kelane) نوعی نان خوشمزه و نازک، مانند نان لواش است که از نان‌های محلی استان کردستان محسوب می‌شود. نان خوشمزه و مقوی کلانه در کشور‌های مختلف به نام‌های متفاوتی شناخته شده است، مثلا در افغانستان به آن بولانی، در ترکیه گزلمه و در آذربایجان سبزله گوتاب می‌گویند. این نان اغلب در فصل بهار طبخ می‌شود، چرا که پیچکگیاهی محلی است که در فصل بهار در غرب کشور...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *SHAKIBAgh*

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
3
بازدیدها
133
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
132
پاسخ‌ها
15
بازدیدها
207
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
176
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
103
عقب
بالا