غذا | نان گاتا ارمنی |

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 235
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
25/6/18
ارسالی‌ها
4,166
پسندها
28,355
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
نان گاتا ارمنی یکی از انواع نان شیرینی مغزدار و خوشمزه ارمنی است. برای تهیه نان گاتا گردویی به آرد، کره، گردو، دارچین، شیر و ... نیاز است.
نان گاتا نوعی نان شیرینی سنتی ارمنی است که در ایام عید به خصوص عید کریسمس تهیه می‌شود. این شیرینی به علت داشتن کره و یا مارگارین بسیار ترد است و می‌توان آن را به مدت طولانی نگهداری کرد.
یکی از مشهورترین انواع نان گاتا، حاوی مغزی است که از آرد، شکر، کره یا مارگارین و مغزهای خشک به خصوص گردو تشکیل شده است. بر اساس یک باور قدیمی داخل خمیر برخی گاتاها قبل از پخت سکه می‌گذاشتند و گفته می‌شد هر کسی در برش گاتای خود سکه پیدا کند، شانس و خوشبختی به او روی خواهد آورد!
البته امروزه گاتا طرفداران زیادی دارد که تنها به ارامنه محدود نمی شود. نان گاتا در سه نوع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *SHAKIBAgh*
عقب
بالا