یکی از بهترین روش هایی که دانش آموزان کنکوری برای پیشرفت کردن در درس عربی می توانند از آن استفاده کنند، آشنایی و بررسی روش مطالعه عربی رتبه های برتر است. در این مقاله با روش مطالعه عربی 10 نفر از رتبه های برتر کنکور سال های اخیر آشنا می شویم.
ارسلان کریم زاده (رتبه 137 منطقه 1 کنکور ریاضی 97)–
درصد عربی : 85% قواعد درس عربی رو در تابستون کار کردم و از مهر ماه به بعد فقط قواعد رو دوره می کردم. پس از تسلط بر قواعد، شروع به تست زدن کردم. بعد از عید هر روز یک آزمون عربی از خودم می گرفتم.
علی مهران زاده (رتبه 27 منطقه 1 کنکور تجربی 97) – درصد عربی : 100% روش مطالعه من در درس عربی به این صورت بود که همگام با تدریس دبیر پیش می رفتم و تست می زدم. برای قسمت ترجمه از نکات تدریس شده توسط دبیر استفاده می کردم. در طول هفته دو متن درک مطلب کار می کردم و در 3 ماه آخر هم هر شب یک متن درک مطلب عربی کار می کردم و همین باعث شد بتونم درس عربی رو توی کنکور 100 بزنم.
پریسا کفایتی (رتبه 39 منطقه 2 کنکور تجربی 98) – درصد عربی : 90% من درس عربی رو در آزمون های کانون 9 از 10 پاسخ می دادم. به عنوان یک روش مطالعه عربی ، ابتدا متن کتاب درسی و ترجمه متن رو می خوندم و سپس قواعد درس رو بررسی می کردم. هم چنین درسنامه کتاب کمک درسی رو مطالعه می کردم و تست می زدم. سپس پاسخ تشریحی سوالات رو بررسی می کردم. تست های مهم رو نشان دار می کردم تا در دوران جمع بندی از اون ها استفاده کنم.
زهره بابایی (رتبه 6 منطقه 2 کنکور انسانی 94) – درصد عربی : 100% از سال دوم به صورت جدی عربی رو برای آزمون سراسری خوندم. در روش مطالعه عربی ، من ابتدا قواعد رو (همراه با پیش خوانی) به صورت کامل در کلاس یاد می گرفتم و سپس تمرین های کتاب رو به طور کامل حل می کردم و تمام متن دروس و گزاره های داخل تمرین ها رو تجزیه و تحلیل می کردم و این روند رو تا پایان سال ادامه دادم. بعد از مطالعه و تسلط بر کتاب درسی عربی ، برنامه حجیمی برای تست زنی طراحی کردم؛ به طوری که اکثر کتاب های تست موجود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
علیرضا موچانی (رتبه 16 منطقه 3 کنکور تجربی 97) – درصد عربی : 100% من درس عربی رو در کنکور سراسری 100 درصد زدم. در هنگام مطالعه درس عربی خلاصه نویسی می کردم. پس از مطالعه، تعدادی تست می زدم تا مطالب در ذهنم تثبیت شوند. پس از مدتی هم مجددا بقیه تست ها رو می زدم و بر مباحث مسلط می شدم.
آرین دواتگرزاده (رتبه 17 منطقه 1 کنکور تجربی 97) – درصد عربی : 86% روش مطالعه عربی من به این صورت بود که ابتدا در کلاس قواعد رو یاد می گرفتم و تعداد زیادی تست می زدم. سعی می کردم در هنگام حل مسائل قواعد، تست های ترجمه رو هم حل کنم. درک مطلب ها و تست های کنکور های سال های قبل رو هم حل می کردم.
علی بزرگ زاده (رتبه 13 منطقه 2 کنکور تجربی 97) – درصد عربی : 96% هر روز قواعد عربی رو می خوندم و تست می زدم و با آزمون های آزمایشی کانون پیش می رفتم. در تست ها همه گزینه ها رو تجزیه و تحلیل می کردم. هر دو روز، یک درک مطلب عربی حل می کردم و هر شب 10 تست ترجمه می زدم.
مسعود بهزادی (رتبه 1 منطقه 1 کنکور ریاضی 88) – درصد عربی : 100% در تابستان درس عربی رو از کتاب عربی 1 شروع کردم. ابتدا لغت های هر درس رو از کتاب های گاج و قلمچی مطالعه می کردم، سپس به سراغ متن اون درس می رفتم و اون رو ترجمه می کردم. برای ترجمه متن، ابتدا خودم این کار رو انجام می دادم و سپس به سراغ معلم یا کتاب های کمک درسی می رفتم. بعد از ترجمه هم سراغ قواعد عربی می رفتم. برای یادگیری قواعد، از کتاب های کمک درسی استفاده می کردم، زیرا کتاب درسی فقط برای کسانی مناسبه که روی قواعد عربی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
امیررضا مرادی (رتبه 63 منطقه 3 کنکور تجربی 97) – درصد عربی : 100% در روش مطالعه درس عربی ابتدا قواعد رو می خوندم و سپس تست می زدم. در واقع درس عربی رو با تست زنی یاد می گرفتم. اکثر تست های کنکور رو حل و نشان دار می کردم. یک شب در میان ترجمه و درک مطلب کار می کردم و سپس کتاب درسی رو می خواندم.