نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه | روش های فریز کردن اسفناج |

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 196
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
سطح
30
 
ارسالی‌ها
4,166
پسندها
28,328
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1
یکی از روش‌های نگهداری اسفناج، فریز کردن اسفناج است، این کار به صورت‌های مختلفی از جمله بلانچ کردن، فریز کردن به صورت خام و درست کردن پوره یخ زده اسفناج قابل انجام است.
فریز کردن اسفناج


ستاره | سرویس خانه‌داری - اسفناج سرشار از آهن، ویتامین کا (Vitamin K)، کلسیم و مواد غذایی حیاتی و ضروری برای بدن است. هر چند فریز کردن اسفناج معمولا باعث می‌شود که اسفناج حالت خمیری و نرم پیدا کند، اما از آنجا که بخش زیادی از مواد مغذی آن پس از یخ زدن هم حفظ می‌شود، می‌توان از آن به صورت فریز شده هم استفاده کرد. برای فریز کردن اسفناج روش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.
فریز کردن اسفناج به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *SHAKIBAgh*
عقب
بالا