- تاریخ ثبتنام
- 21/8/19
- ارسالیها
- 6,318
- پسندها
- 7,913
- امتیازها
- 48,473
- مدالها
- 30
- محل سکونت
- ♕قَصرِ☂بانوُ مدیا

چند روش نگهداری مواد غذایی
روش های نگهداری مواد غذایی را نام ببرید؟
خانه دارها می توانند تقریباً هر نوع غذایی را از طریق انواع روش های نگهداری غذا حفظ کنند. برخی از این روشها، مانند پخت نمک، قرنهاست که مورد استفاده قرار میگیرند، در حالی که برخی دیگر نسبتاً جدید هستند، مانند خشک کردن انجمادی.برای نگهداری از مواد غذایی چه راههایی را میشناسید ؟
هر یک از این روش های نگهداری مواد غذایی مزایا و معایب متفاوتی دارند. همه انواع مواد غذایی برای هر تکنیک کار نمی کنند، بنابراین بیایید در این مطلب نگاهی به 15 روش برتر بیندازیم و بفهمیم کدام یک بهترین است.نکات ایمنی و نگهداری مواد غذایی
مسمومیت غذایی اغلب توسط باکتری های ناشی از غذاهایی که به طور نادرست ذخیره، تهیه، نگهداری یا پخته شده اند ایجاد می شود . غذای آلوده به باکتری های مسمومیت غذایی ممکن است ظاهر، بو و طعم طبیعی داشته باشد. اگر غذا به درستی ذخیره نشود، باکتری های موجود در آن می توانند به سطوح خطرناکی تکثیر شوند.مراقب منطقه خطر دما باشید
باکتری های مسموم کننده غذایی در منطقه خطر دمایی بین 5 تا 60 درجه سانتی گراد سریع ترین رشد و تکثیر می کنند. مهم است که مواد غذایی پرخطر را از این منطقه دمایی دور نگه دارید.مراقب غذاهای پرخطر باشید
باکتری های مسموم کننده غذایی می توانند در برخی از انواع غذاها راحت تر از انواع دیگر رشد کرده و تکثیر شوند. غذاهای پرخطر عبارتند از:– گوشت خام و پخته - مانند مرغ و گوشت چرخ کرده و غذاهای حاوی آنها مانند کاسرول، کاری و لازانیا
– محصولات لبنی - مانند کاستارد و دسرهای لبنی مانند تارت کاستارد و چیزکیک
– تخم مرغ و محصولات تخم مرغ - مانند موس
– کالاهای کوچک - مانند ژامبون و سالامی
– غذاهای دریایی - مانند سالاد غذاهای دریایی، کنسرو ماهی، خورش های حاوی غذاهای دریایی و آب ماهی. میگو و ماهی.
– برنج و ماکارونی پخته شده
– سالادهای آماده - مانند سالاد کلم، سالاد پاستا و سالاد برنج
– سالاد میوه آماده شده
– غذاهای آماده – مانند ساندویچ، رول و پیتزا که حاوی هر یک از مواد غذایی بالا هستند.
– غذاهایی که در بسته بندی ها، قوطی ها و شیشه ها عرضه می شوند، پس از باز شدن می توانند به غذاهای پرخطر تبدیل شوند و باید به درستی نگهداری شوند.