- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
فارس/ استاد صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید برخودداری از خرید مواد غذایی فله ای، گفت: زعفران، زنجبیل، دارچین و زردچوبه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند.
سید امیرمرتضویان، متخصص علوم و صنایع غذایی درباره وجود ویروس کرونا در مواد غذایی، بیان کرد: با توجه به اطلاعات موجود، دمای سالم سازی مواد غذایی برای حذف ویروس کرونای احتمالی موجود در آنها، حداقل 60 و ترجیحا 70 درجه سلسیوس در نظر گرفته می شود و ممکن است آلودگی احتمالی در این مواد در کمتر از این دما، از بین نرود. مرتضویان تاکید کرد: مردم اکثر مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر می توانند مصرف کنند، زیرا با ضریب بهداشتی بالا تهیه می شوند و ماده اولیه آنها اغلب سالم سازی بهداشتی می شود، اما در خصوص محصولات غذایی غیر...
سید امیرمرتضویان، متخصص علوم و صنایع غذایی درباره وجود ویروس کرونا در مواد غذایی، بیان کرد: با توجه به اطلاعات موجود، دمای سالم سازی مواد غذایی برای حذف ویروس کرونای احتمالی موجود در آنها، حداقل 60 و ترجیحا 70 درجه سلسیوس در نظر گرفته می شود و ممکن است آلودگی احتمالی در این مواد در کمتر از این دما، از بین نرود. مرتضویان تاکید کرد: مردم اکثر مواد غذایی صنعتی را با اطمینان خاطر می توانند مصرف کنند، زیرا با ضریب بهداشتی بالا تهیه می شوند و ماده اولیه آنها اغلب سالم سازی بهداشتی می شود، اما در خصوص محصولات غذایی غیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.