- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
باشگاه خبرنگاران/ بنیامین چاپمن، استاد و متخصص ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی گفت: ما هیچ مدرکی مبنی بر اینکه بسته بندی مواد غذایی منبع بیماری کوید_19 باشد، تا کنون پیدا نکردیم.
چاپمن تأکید کرد که هنوز چیز های زیادی را درباره بیماری کوید_19 و ویروس ایجاد کننده آن نمی دانیم، درک ما از شیوع این بیماری و خطرات ناشی از مواد غذایی با در دسترس بودن اطلاعات بیشتر می تواند تغییر کند.
اما طبق اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، تا آنجا که می دانیم این بیماری عمدتاً از فرد به فرد از طریق ذرات ویروس زمانی که فرد سرفه یا عطسه می کند پخش می شود.
در حالی که ویروس کرونا از نظر علمی با دست زدن به یک سطح آلوده و سپس لمس کردن بینی، دهان یا چشم ها، قابل انتقال است، براساس...
چاپمن تأکید کرد که هنوز چیز های زیادی را درباره بیماری کوید_19 و ویروس ایجاد کننده آن نمی دانیم، درک ما از شیوع این بیماری و خطرات ناشی از مواد غذایی با در دسترس بودن اطلاعات بیشتر می تواند تغییر کند.
اما طبق اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، تا آنجا که می دانیم این بیماری عمدتاً از فرد به فرد از طریق ذرات ویروس زمانی که فرد سرفه یا عطسه می کند پخش می شود.
در حالی که ویروس کرونا از نظر علمی با دست زدن به یک سطح آلوده و سپس لمس کردن بینی، دهان یا چشم ها، قابل انتقال است، براساس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.