ممکن است برای اکثر افراد، حشرات جانور هایی بی خطر و چندش آور باشند ولی در حقیقت حشراتی در طبیعت وجود دارند که می توانند با نیش خود، امراض خطرناکی برای انسان ها ایجاد کنند که بدون درمان به موقع آنها، می توانند حتی باعث مرگ نیز شوند!
در این مطلب به معرفی 10 تا از این حشرات می پردازیم.
باتفلای ها لاروهایی (نوزادان) را تولید می کنند که می توانند انگل های خطرناکی را به بدن پستانداران و انسان ها منتقل کنند و محل پیدایش آنها نواحی مرکزی و جنوبی آمریکا است.
باتفلای های ماده درون پوست پستانداران تخم گذاری می کنند، لارو ها در همانجا متولد شده و به مدت 60 روز در آنجا زندگی می کنند. این لارو های خطرناک می توانند عوارض وحشتناکی را برای انسان ایجاد کنند.
مورچه های گلوله ای، بزرگترین نوع مورچه در جهان هستند که بیشتر در جنگل های پاراگوئه و نیکاراگوئه یافت می شوند.
این مورچه ها نامشان را از نیش های دردناک خود گرفته اند که بعد از نیش زدن، قربانی احساس می کند با گلوله مورد ضربه قرار گرفته است! در واقع نیش آنها حدود 30 برابر درناک تر از نیش زنبور عسل است که این درد ممکن است تا یک روز تمام طول بکشد.
مورچه های گلوله ای هنگامی که احساس خطر کنند و متوجه حضور شکارچیان شوند، بوی بد از خود ایجاد می کنند که اگر این کار باعث دوری شکارچیان نشود، بصورت دسته جمعی به آنها حمله می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
کک ها حشراتی هستند که خون انسان ها و پستانداران را میمکند و باعث خارش های آزار دهنده روی پوست می شوند؛ آنها می توانند حجم خونی به میزان 15 برابر وزن خود را بمکند!
کک ها به اندازه نوک مداد هستند که به سرعت تکثیر می شوند. هر کک ماده در طول عمر خود حدود 2000 تا تخم می گذارد. جای گزیدگی کک ها علاوه بر خارش می تواند باعث عفونت و بیماری نیز شود.
4. مورچه های آتشین مورچه های آتشین حشراتی هستند که اگر مورد آزار قرار گیرند، با نیش زدن های پیاپی از خود دفاع می کنند. نیش این مورچه ها بسیار دردناک هستند و می توانند باعث مشکلات پوستی و واکنش های آلرژیک شوند.
جوش های سرسفید ناشی از نیش مورچه های آتشین هفته ها طول می کشد تا از بین برود.
5. مورچه های راننده (Driver Ants)
مورچه های راننده دارای بزرگترین گروه در بین تمامی حشرات موجود در جهان می باشند که هر گروه می تواند بالای 20 میلیون عضو داشته باشد.
آنها هر حیوان و جانوری که در مسیرشان قرار داشته باشد را نابود می کنند و حتی حیوانات عظیم الجثه ای مانند فیل ها نیز از حمله های این حشرات فراری هستند!
مورچه های راننده در هر حمله خود می توانند هزاران حیوان را نابود کنند و با آرواره های بسیار قوی خود، زخم های پیاپی روی بدن قربانی ایجاد می کنند. در واقع بدن انسان و حیوانات تغذیه ی مورد علاقه این جانوران است!
زنبور های سرخ ژاپنی بزرگترین گونه زنبور های سرخ در دنیا هستند. آنها تا اندازه 5 سانتی متر رشد می کنند و طبق آمار، سالانه حدود 40 نفر جان خود را بر اثر نیش این زنبور ها از دست می دهند. زهر این زنبور ها باعث واکنش های آلرژیک و انقباض بافت های عضلانی در زمان کوتاه شده. نیش زدن های مکرر توسط گروهی از این زنبور ها نیز باعث مرگ می شود.
هر گروه از زنبور های سرخ ژاپنی می تواند بالای 700 تا عضو داشته باشد که بسیار خشن و نترس هستند.
پشه های تسه تسه، کشنده ترین نوع حشرات موجود در آفریقا هستند که منبع تغذیه آنها خون جانوران است.
این حشرات خطرناک، با هر بار نیش زدن سم های قوی تزریق می کنند که طبق آمار تقریبا نیم میلیون انسان در آفریقا جان خود را بر اثر حملات این پشه ها از دست داده اند. در مراحل اولیه، زهر پشه تسه تسه باعث بروز بیماری خواب می شود (بیماری خواب نام بیماری است که قربانیان نیش زدگی پشه های تسه تسه به آن مبتلا می شوند و باعث تب و لرز، درد مفاصل و کم خونی می شود) و در صورت عدم درمان به موقع باعث مرگ می شود.
زنبور های قاتل که همچنین به عنوان زنبور های آفریقایی نیز شناخته می شوند و از خشن ترین و قدرت طلب ترین نوع حشرات در جهان هستند! زنبور های قاتل بصورت گروهی، قربانی را تا بیشتر از هزار کیلومتر دنبال می کنند و به دفعات مکرر قربانی را نیش می زنند.
هدف اصلی زنبور های قاتل، چشم و صورت انسان ها می باشد. سم این زنبور ها زیاد خطرناک نیست ولی به دلیل اینکه دفعات نیش زدن آنها بالا می باشد، می تواند باعث مرگ شود.
گروه های زنبور های قاتل معمولا بالای 8000 عضو می باشد که اگر احساس خطر و نا امنی کنند به مدت 24 ساعت به حالت آماده باش درآمده و هرگونه حیوان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
پشه ها خطرناک ترین گونه حشرات در جهان می باشند که سالانه باعث مرگ بیش از 1 میلیون نفر به دلیل انتقال بیماری مالاریا می شوند. آنها میکروب های مالاریا را باخود حمل می کنند و با نیش زدن باعث پخش این میکروب ها در خون قربانیان می شوند. طبق آمار سازمان سلامت جهانی، در هر 30 ثانیه یک کودک بر اثر بیماری مالاریا جان خود را از دست می دهد.
مالاریا یک بیماری خونی است که از طریق تماس پوستی و تنفسی با فرد مبتلا منتقل نمی شود و نیش زدگی پشه های حامل این میکروب عامل اصلی ایجاد این بیماری است.