طب سنتی خواص پنیر سویا

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 229
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
توفو خوراکی چیست؟

توفو یا پنیر سویا که به نام دلمه لوبیا هم شناخته می شود، از دلمه بستن شیر سویا به دست می آید و برای پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه مفید است، به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کرده و کلسترول بالای خون را درمان می کند.

انواع توفو

توفو صاف و نرم که به عنوان توفو ژاپنی شناخته می شود و مقادیر بالایی آب دارد. از این نوع توفو برای تهیه انواع کوکی، پودینگ، شیرینی، اسموتی و دسر استفاده می شود.

توفو معمولی که دارای یک بافت اسفنجی است و آن را به صورت کبابی و سرخ شده استفاده می کنند.

توفو دودی که بیشتر به صورت خام استفاده می شود و با آن سالاد درست می کنند.

توفو تخمیر شده که برای تهیه خوراک سبزیجات و در کنار برنج و فرنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
خواص پنیر توفو:

توفو حاوی کلسیم است:
اگر به هر دلیلی با مصرف محصولات لبنی مشکل دارید باید فکری به حال کلسیم مورد نیاز بدنتان بکنید. خوشبختانه مصرف توفو یک روش فوق العاده برای تأمین نیاز بدن به کلسیم است. نتایج پژوهش ها نشان می دهند که کلسیم موجود در توفو به اندازه ی کلسیم موجود در شیر جذب بدن می شود. فقط کافی است حین خرید توفو محصولاتی انتخاب کنید که در بین ترکیبات آن سولفات کلسیم نیز وجود داشته باشد.



بیماری های قلب و عروق از خواص پنیر سویا: مصرف توفو به عنوان جایگزینی برای پروتئین حیوانی سبب کاهش سطح کلسترول LDL، که به نوبه خود باعث کاهش خطر ابتلا به آترواسکلروز و کاهش فشار خون بالا می شود.



پوکی استخوان از خواص توفو: ایزوفلاون سویا برای کاهش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
نحوه مصرف پنیر توفو

پنیر توفو را می توان به صورت فله ای یا در بسته بندی های کوچک تر خریداری کرد. پنیر توفو در بازار به شکل های مختلف بدون آب، منجمد و یا کنسرو شده نیز یافت می شود.



بعد از باز کردن بسته پنیر توفو و قبل از استفاده آن را با آب بشویید.



پنیر توفو را در حالی که آب سطح آن را پوشانده به مدت یک هفته می توان در یخچال نگهداری کرد، در این مدت باید آب آن را به طور مرتب عوض کنید.



اگر آن را از بسته بندی خارج نکرده باشید تا حداکثر 5 ماه به صورت منجمد قابل نگهداری است.



روش های مختلفی برای مصرف توفو وجود دارد، پنیر توفو را بسته به نوع آن می توان به صورت خام، سرخ شده، کبابی و یا سس توفو مصرف کرد یا در تهیه کوکی، شیرینی، دسر، سالاد و غذاهایی همچون سوپ، املت و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,876
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
خرید و نگهداری توفو

پنیر سویا ممکن است در بسته بندی های تکی یا باز عرضه شود.

بعد از باز شدن بسته حتما باید پنیر سویا را در یخچال نگهداری کنید.

توفوهای سفت تر برای پختن، گریل کردن و تفت دادن با سبزیجات مناسب هستند.



توفوهای نرم برای درست کردن سس، سوپ و همراه سالاد مناسب هستند.

درست مثل پنیر معمولی، ابتدا آن را آب کشی کنید، سپس در ظرف در دار قرار داده و روی آن آب بریزید. به این ترتیب می توانید توفو را تا یک هفته نگهداری کنید.



پنیر سویا اغلب در فروشگاه های مواد غذایی مخصوص گیاه خوارها یافت می شود.

پنیر سویا مزه و طعم طبیعی (بی مزه) دارد. بنابراین می توان از آن با روش های متنوع استفاده کرد.
 
امضا : زهرا.عین

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا