متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه گز لقمه ای

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 209
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1

طرز پخت گز, پخت گز اصفهان


مواد لازم برای تهیه گز:

شکر 250 گرم
گلوکز مایع 375 گرم
سفیده ی تخم مرغ 5 عدد
گلاب مرغوب 3-4 قاشق غذاخوری
آب 3/4 پیمانه
آرد سفیدبه مقدار لازم
مغز دلخواه (پسته،بادام،فندق،شاهدانه) 100-150 گرم
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه گز:
برای تهیه گز ابتدا در یک قابلمه مسی آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت کم قرار بدهید تا شکر حل شود و آب داغ شود. اما به جوش نیاید، حتما باید روی شعله پخش کن قرار بدهید.
پس از حل شدن شکر گلوکز را اضافه کنید و با لیسک و یا قاشق چوبی خوب هم بزنید تا زمانی که شهد کش در شود و به اصطلاح نخ بدهد.
در این فاصله سفیده تخم مرغ را هم با دور تند همزن برقی آنقدر هم بزنید تا پف کند و حجم آن دو برابر شود تا حدی که ظرف را برمی گردانیم نریزد.
سپس گلاب را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید باید مراقب باشید که شهد در حین هم زدن به جوش نیاید.
شهد را بین دو انگشت تست کنید تا به مرحله نخ دادن برسد یعنی بین دو انگشت کش بیاید.
زمانی که شهد آماده شد، مقداری از آن را داخل سفیده هم زده بریزید تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #3
نکاتی برای تهیه گز :

برای تهیه گز حتما باید از شعله ی کم و با شعله پخش کن استفاده کنید.

از قابلمه ای استفاده کنید کف آن لبه دار نباشد و حالت گردی داشته باشد.



آن را باید دائم و به صورت پارویی هم بزنید. زیرا زود ته می گیرید و می سوزد.

برای طرز تهیه ی گز آردی بعد از قالب زدن آن به هر شکلی آن را داخل آرد سفید شیرینی بغلتانید و داخل ظرفی که می خواهید نگهداری کنید آرد بریزید و گزها را داخل و لابه لای آردها قرار بدهید.



برای تهیه گز می توانید از هر مغزی استفاده کنید مغزها به صورت خام باشند خوشمزه تر است. فقط اگر از شاهدانه خواستید استفاده کنید آن را از قبل بو بدهید.



نوع مغز داخل گز و مقدار آن بستگی به سلیقه ی شما دارد.
 
امضا : زهرا.عین
عقب
بالا