نکاتی برای تهیه گز :
• برای تهیه گز حتما باید از شعله ی کم و با شعله پخش کن استفاده کنید.
• از قابلمه ای استفاده کنید کف آن لبه دار نباشد و حالت گردی داشته باشد.
• آن را باید دائم و به صورت پارویی هم بزنید. زیرا زود ته می گیرید و می سوزد.
• برای طرز تهیه ی گز آردی بعد از قالب زدن آن به هر شکلی آن را داخل آرد سفید شیرینی بغلتانید و داخل ظرفی که می خواهید نگهداری کنید آرد بریزید و گزها را داخل و لابه لای آردها قرار بدهید.
• برای تهیه گز می توانید از هر مغزی استفاده کنید مغزها به صورت خام باشند خوشمزه تر است. فقط اگر از شاهدانه خواستید استفاده کنید آن را از قبل بو بدهید.
• نوع مغز داخل گز و مقدار آن بستگی به سلیقه ی شما دارد.