- ارسالیها
- 420
- پسندها
- 1,122
- امتیازها
- 7,283
- مدالها
- 10
- نویسنده موضوع
- #11
مرحله هشتم
بعد خمیر را روی سطح صاف با وردنه پهن کنید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده استفاده کنید، بعد برشهای خمیر را به آرد ایرمیک آغشته کنید
مرحله نهم
فر را روشن کنید تا گرم شود، سپس خمیرها را در سینی فر با فاصله بچینید و در فر قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله دهم
بعد از پخت کامل شیرینیها، سینی فر را خارج کنید و روی شیرینیهای داغ، شربت خنک بریزید و یک ساعت اجازه دهید تا در شربت بمانند تا کاملا شربت به خورد شیرینیها رود.
مرحله یازدهم
در آخر شیرینی تاتلی نارگیلی را در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای گردو و خلال بادام تزئین کنید و همراه با چای و قهوه...
بعد خمیر را روی سطح صاف با وردنه پهن کنید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده استفاده کنید، بعد برشهای خمیر را به آرد ایرمیک آغشته کنید
مرحله نهم
فر را روشن کنید تا گرم شود، سپس خمیرها را در سینی فر با فاصله بچینید و در فر قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله دهم
بعد از پخت کامل شیرینیها، سینی فر را خارج کنید و روی شیرینیهای داغ، شربت خنک بریزید و یک ساعت اجازه دهید تا در شربت بمانند تا کاملا شربت به خورد شیرینیها رود.
مرحله یازدهم
در آخر شیرینی تاتلی نارگیلی را در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای گردو و خلال بادام تزئین کنید و همراه با چای و قهوه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر