طرز تهیه حلوای گردو :
برای تهیه مرمکه ابتدا برنج را حداقل به مدت 3 ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. مقداری از مغز گردوها را درشتر خرد کنید و بقیه ی آن ها را چرخ کنید.
سپس برنج را آبکش کنید و داخل تابه به مقداری روغن تفت بدهید سپس مغز گردوهای چرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید با هم کمی تفت بدهید. اگر برنج زیاد تفت بخورد سفت و خشک می شود. سپس مقداری آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب و لعاب دار شدن برنج، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. آنقدر آب اضافه کنید که در این مرحله برنج کامل بپزد و زیر انگشت له شود.
بعد از کشیده شدن آب آن، مغز گردوهای درشت تر را اضافه کنید و هم بزنید و این همزدن را آنقدر ادامه بدهید تا حلوا وسط ظرف جمع شود و به روغن بیفتد. سپس آن را خوب له کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.