متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه مرمکه

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 194
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1

طرز پخت مرمکه, مواد لازم برای حلوای گردو


مرمکه یکی از حلواهای خوشمزه خطه ی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته می شود.

مواد لازم برای تهیه حلوا گردو :

برنج نیم دانه500 گرم
مغز گردو 300 گرم
شکر1/5 لیوان
شیره انگور1 لیوان
روغن مایع1/4 لیوان
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه حلوای گردو :
برای تهیه مرمکه ابتدا برنج را حداقل به مدت 3 ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. مقداری از مغز گردوها را درشتر خرد کنید و بقیه ی آن ها را چرخ کنید.

سپس برنج را آبکش کنید و داخل تابه به مقداری روغن تفت بدهید سپس مغز گردوهای چرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید با هم کمی تفت بدهید. اگر برنج زیاد تفت بخورد سفت و خشک می شود. سپس مقداری آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب و لعاب دار شدن برنج، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. آنقدر آب اضافه کنید که در این مرحله برنج کامل بپزد و زیر انگشت له شود.

بعد از کشیده شدن آب آن، مغز گردوهای درشت تر را اضافه کنید و هم بزنید و این همزدن را آنقدر ادامه بدهید تا حلوا وسط ظرف جمع شود و به روغن بیفتد. سپس آن را خوب له کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Agust D
عقب
بالا