- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازمپای آلبالو
۸
مواد اصلی
آرد
۲۵۰ گرم
شکر
۱ قاشق غذا خوری
نمک
۳/۴ قاشق چای خوری
کره (خنک و تکه تکه شده)
۲۲۵ گرم
آب (آب یخ)
۵ قاشق غذا خوری
شکر
۲۲۵ گرم
آرد ذرت
۳ قاشق غذا خوری
نمک
۱/۴ قاشق چای خوری
آلبالو (بدون هسته)
۵ فنجان
آبلیمو
۱ قاشق چای خوری
وانیل
۱/۲ قاشق چای خوری
کره (تکه تکه شده)
۲ قاشق غذا خوری
شیر
۱ قاشق غذا خوری
بستنی وانیلی
به مقدار لازم
طرز تهیهپای آلبالو
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۱۵
دقیقه
۱
آرد، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۳/۴ قاشق چای خوری نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ۲۲۵ گرم کره را اضافه کنید و به وسیله انگشتتان آن را ماساژ دهید سپس آب یخ به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.
۲
اگر خشک بود مقدار آب...
۸
مواد اصلی
آرد
۲۵۰ گرم
شکر
۱ قاشق غذا خوری
نمک
۳/۴ قاشق چای خوری
کره (خنک و تکه تکه شده)
۲۲۵ گرم
آب (آب یخ)
۵ قاشق غذا خوری
شکر
۲۲۵ گرم
آرد ذرت
۳ قاشق غذا خوری
نمک
۱/۴ قاشق چای خوری
آلبالو (بدون هسته)
۵ فنجان
آبلیمو
۱ قاشق چای خوری
وانیل
۱/۲ قاشق چای خوری
کره (تکه تکه شده)
۲ قاشق غذا خوری
شیر
۱ قاشق غذا خوری
بستنی وانیلی
به مقدار لازم
طرز تهیهپای آلبالو
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۱۵
دقیقه
۱
آرد، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۳/۴ قاشق چای خوری نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ۲۲۵ گرم کره را اضافه کنید و به وسیله انگشتتان آن را ماساژ دهید سپس آب یخ به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.
۲
اگر خشک بود مقدار آب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.