متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مشاوره خود مراقبتی

• نویسنده موضوع AVA_SEY
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 173
  • کاربران تگ شده هیچ

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26

ارسالی‌ها
1,787
پسندها
16,051
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
از «خود مراقبتی» چه می‌دانیم؟
این کلمه را کجا شنیده‌ایم؟ چه وقت‌هایی از آن استفاده می‌کنیم؟ وقتی بیمار می‌شویم؟ وقتی صدمه‌ای می‌بینیم؟ یا هرروز؟ باید بیمار شویم و در سلامتی‌مان خللی ایجاد شود تا به خودمراقبتی فکر کنیم یا نه؟ بعد از این چندثانیه از خودمان بپرسیم: من چقدر از خودم مراقبت می‌کنم؟

«خودمراقبتی»؛ چند ثانیه به این واژه فکر کنیم و ببینیم چه چیزهایی به ذهنمان می‌آید؟ این کلمه را کجا شنیده‌ایم؟ چه وقت‌هایی از آن استفاده می‌کنیم؟ وقتی بیمار می‌شویم؟ وقتی صدمه‌ای می‌بینیم؟ یا هرروز؟ باید بیمار شویم و در سلامتی‌مان خللی ایجاد شود تا به خودمراقبتی فکر کنیم یا نه؟

بعد از این چندثانیه از خودمان بپرسیم: من چقدر از خودم مراقبت می‌کنم؟

خودمراقبتی مفهوم ساده‌ای است که زندگی ما را تحت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AVA_SEY

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26

ارسالی‌ها
1,787
پسندها
16,051
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
مشکلات روان شما کاهش می‌یابد؛ حتی تا مرز تغییر حرفه شخصی

ممکن است آنقدر خودتان را بشناسید که کم‌کن کار خودتان را تغییر دهید و آنچه بیشتر با شما هماهنگی دارد را انتخاب کنید. تمرین مراقبت از خود مستلزم این است که در مورد کاری که واقعاً آن را دوست دارید فکر کنید. تمرین اینکه چه چیزی را دوست دارید، باعث می‌شود که احساس شور و هیجان داشته باشید و خودتان را بهتر درک کنید. حتی ممکن است حرفه خودتان را تغییر دهید و سرگرمی‌های جدیدی برای خودتان پیدا کنید. همانطور که در بالا اشاره شد ، مزایای مراقبت از خود بسیار زیاد است. بدیهی‌ترین مزیت آن مربوط به سطح خلق‌وخو و انرژی و مسلط شدن بر مشکلات سلامت روان است.

نمونه‌هایی از خودمراقبتی ساده اما موثر

مراقبت از خود را به فعالیت‌هایی می‌گوییم که با هدف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AVA_SEY
عقب
بالا